Předpověď na sobotu 16.10.2021

Předpověď na sobotu 16.10.2021

Je to na vás

Díky sobotním energiím se můžeme cítit spokojenější a klidnější, je víkend, tak to bude hodně z nás svádět k odpočinku, ale je dobré raději den využít  k tomu, aby se dořešily resty a to, co jste nestihli přes týden, protože je škoda takovou energii proplýtvat. Možné je, že budeme mít sklon přehnaně posuzovat věci rozumem,  ze stránky materiální a materiálního pohodlí, než srdcem. Kdo dnes nabyl pocit, že má málo peněz nebo s nimi nemůže přes všechnu snahu vyjít, popřemýšlejte, jestli nemáte změnit zaměstnání nebo víc přiložit ruku k dílu. Mohou nastat problémy ve vztazích s matkami –  nemusíte sdílet jejich názory a nápady, můžete se dohadovat.

Partnerství:, vztahy snaha v partnerství dominovat a to za každou cenu. Neschopnost řešit partnerské problémy. V takových energiích je často možná promiskuita, hodně se koketuje, domy s červenou lucernou budou mít dnes dobré zisky.

Zdraví: oslabení energie v oblasti chodidel a prstů u nohou, také lymfatický systém je oslaben. Noste pohodlné boty, udělejte si masáž chodidel.

Astrometeo: geomagnetické pole Země se uklidnilo, Slunce též, Měsíc  dorůstá.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂