Předpověď na pátek 15.10.2021

Předpověď na pátek 15.10.2021

Mlha přede mnou, mlha za mnou

Pátek bude mít láskyplné energie, poroste fantazie a city. Očekávat se dají různá pozvání, výzvy, nabídky. V práci dobrá atmosféra. Kdo se necítí úplně dobře, pomůže hudba. Může přijít snaha o pokrok, posun a změny, ale na to bude dnes příliš mlhavo a nejasno, budeme příliš hlavou v oblacích. Na dnešní dohody a řešení nelze příliš spoléhat (pokud se nejedná o konkrétní písemné smlouvy, kde je stanoveno přesně, oč se jedná), jestli se s někým o něčem domluvíte jen ústně, může u toho také zůstat a nic dál nebude nebo to mohou být zcela nereálné plány, den příliš zasněný a romantický. Celkově dejte dnes víc na své city a pocity, intuici, než na chladná řešení dělaná jen rozumem.

Partnerství, vztahy: láska je většinou opětována a lze se na protějšek spolehnout. Ve vztahu se cítíme bezpečně a máme zázemí. U krizí ve vztahu dnes může dojít k usmíření. Nebude chybět romantika, fantazie, citlivost a pochopení. U nových vztahů – dnes můžete potkat svou osudovou Lásku.

Zdraví: dnes oslabení nohou od kolen dolů, lýtka, kotníky, achillovka. Kdo má křečové žíly nebo problémy s bérci, u těch bude vhodné věnovat této oblasti zvýšenou pozornost.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce klidné, Měsíc dorůstá.

Krásný den, přátelé 

vaše Táňa 🙂