Předpověď na neděli 17.10.2021

Předpověď na neděli 17.10.2021

Vyvětrat

V neděli mohou být emoce bouřlivější než jindy, můžeme být víc v napětí a stresu. Jestli nás někdo dnes vyprovokuje k podrážděnosti, dohadování se, slovním přestřelkám, vyvětrá to nedýchatelný vzduch, uvolní napětí.  Jsou možné změny, které dlouho byly ukryté pod povrchem, jak v rodinách, tak ve společnosti, může dojít k zásadním průlomům. Možná budete víc v realitě, oběma nohama na zemi, prožijete a pochopíte. V každém případě je radno dnes používat víc chladný rozum než city a emoce.

Partnerství, vztahy: možná dnes nebudete s partnerem ze zcela pragmatických důvodů, jako je nutnost zařizování a vyřizování spousty věcí, které jste nestihli přes týden nebo které už tak trochu “vyhnívají”. Dejte dnes pozor, abyste se neodcizili jen z praktických důvodů, že na vztah “není čas”. U těch, co jsou sami (singl), dnes může přijít nový partner (ka), seznámení. Dejte si ale na čas a do vztahu jděte velice pomalu a opatrně, nehrňte se.

Astrometeo: podle některých serverů je všude klidno, podle některých je sluneční bouře, vyberte si :-D. Měsíc ale každopádně dorůstá…

Krásný den přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂