Předpověď na čtvrtek 11.4.2024

Předpověď na čtvrtek 11.4.2024

Ve čtvrtek bude pro nás lepší být někde v kolektivu, v kruhu přátel a cele se soustředit  na to, co děláme. Naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Plně se zaměřit na práci, studium, ponořit se do toho. Chybět dnes nebude praktičnost a spolehlivost, dochvilnost. Máme rádi zodpovědnost, jsme činorodí a aktivní, dokážeme nadchnout druhé. Dokážeme vytvořit domov, kde se budou všichni skvěle a bezpečně cítit. Tím, jak dnes poroste citlivost, tak ale také poroste naše zranitelnost a sníží se sebevědomí. Pozor dnes na velký vliv dominantních osob v našem okolí – partnera, rodičů, příbuzných, šéfa. Naslouchejte sami sobě a nenechte se přesvědčit o tom, co vy vlastně vůbec nechcete. Při velkém tlaku řekněte, že si to raděj ještě rozmyslíte…

Partnerství, vztahy: věrnost, oddanost, odpovědnost, o tom bude dnešek. Pro rodinu dokážeme tvrdě pracovat, kvůli materiálním jistotám. V této oblasti (vztahy) je třeba se dnes vyhnout rutině a jednotvárnosti.

Zdraví: oslabení energie v oblasti krku a všech orgánů v něm – mandle, hlasivky, štítná žláza a krční páteř. Na krk neprochladněte.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce jsou v klidu, Měsíc dorůstá.

Krásný čtvrtek, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz
fcb Táňa Labovská