Předpověď na středu 10.4.2024

Předpověď na středu 10.4.2024
Ve středu poroste ctižádostivost, touha po moci a penězích. Riskovat v těchto oblastech se vcelku dnes vyplatí. Problémem může být nedostatek odvahy, trpělivosti a duševní vyrovnanosti. Také se zvyšují organizační schopnosti. Často bychom chtěli víc peněz,  úspěch, uznání, ale problémem je naše zkostnatělost, neschopnost být pružní a přizpůsobovat se, třeba novým technologiím, metodám, atd…Důležité je dnes pochopit karmu, zákon příčiny a následku, držet v rovnováze dávání a braní a celkově naše chování, činy, slova… Peníze a majetek nepřinesou klid ani uspokojení, pokud tím poškodíte někoho dalšího nebo to bude v něčí neprospěch. Pozor dnes na zneužívání moci, peněz, útočnost, tvrdost, nesnášenlivost a netrpělivost. Ani ve stresu a pod tlakem neztrácejte slušnost a úctu k druhým i k sobě.

Partnerství, vztahy: i když berete partnerství a věrnost vážně, dnes se to může trochu zamotat. Pozor na alkohol, ve spojení s flirtem by z toho mohla být slušná morální kocovina a také se můžete zaplést do nepěkné aférky. Protějšek se může cítit ukřivděný a může mít chuť se mstít. Kdybyste si dnes museli vybrat mezi slávou a láskou, velmi dobrou pracovní nabídkou a láskou, v drtivé většině zvítězí rozum…

Zdraví: oslabení energie v oblasti krku, mandlí, štítné žlázy, hlasivek a ohryzku. Při bolestech v krku kloktejte Vincentku a opatrně s klimatizací.
Astrometeo: geomagnetické pole Země je klidné, Slunce též, Měsíc dorůstá.
Krásnou středu, přátelé 🙂
vaše Táňa 🙂
Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz
fcb Táňa Labovská