Předpověď na úterý 20.09.2022

Předpověď na úterý 20.09.2022

Pracovitost

Úterý bude mít hodně rázné a rozhodné energie, určitě víme, co chceme, kam jdeme a proč tam jdeme a s kým tam chceme jít 😀 Energie přejí spíše pragmatičnosti, praktičnosti, takže dnes se bude dařit věcem, které až tak nesouvisí s intuicí, duchovnem. Záhady dnes nejsou aktuální, zajímají nás finanční jistoty, práce, sport. V nastalých situacích se dokážeme rychle orientovat a ke spěchu nás dnes nikdo nedotlačí ani se nenecháme vystresovat termíny, spěchem ostatních, atd. Naše názory také dnes nic nezviklá, až bych si troufla napsat, že může vládnout umíněnost, tvrdohlavost. Když se nám něco nelíbí, dokážeme se ozvat. Pozor ale dnes na posuzování a odsuzování jiných a přehnanou kritiku, mohli bychom někomu dost ublížit (dneska radši vynechat i tu konstruktivní, prostě na to není vhodný den). Výstřednost a radikální názory na cokoliv by nám dnes mohly uškodit a už zítra nás to bude mrzet.

Partnerství , vztahy: s partnerem potřebujeme komunikovat, vyměňovat si názory, probírat různá témata. Něhu a city dnes nejde očekávat, spíše fyzickou přitažlivost.

Zdraví – slabší energie v oblasti trávení, hlavně žaludek, dvanáctník a vůbec budou oslabeny všechny sliznice. Také ženské orgány a prsa.

Astrometeorologie: všude klid, Měsíc couvá

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz