Předpověď na pondělí 19.09.2022

Předpověď na pondělí 19.09.2022

Veselá mysl, půl zdraví

V pondělí poroste citlivost, vnímavost, ale tím i zranitelnost. Energie jsou dnes v  protikladu jako den a noc, takže, co můžeme očekávat – jestli máte zajetou nějakou rutinu, pořádek v životě, rozvrh,  tak počítejte s tím, že v takových energiích může být všechno úplně jinak. Roste spolehlivost a dochvilnost, sliby se snažte plnit. Pravděpodobně budeme muset uzavřít nějakou kapitolu našeho života, dotáhnout něco do konce, zakončit nějakou činnost, protože přichází zcela nové věci, příležitosti, lidé. Možná vás požádá někdo o pomoc v těžké životní situaci. Potřebujeme komunikovat, setkávat se, vypovídat se ze svých trampot, potřebujeme porozumění od ostatních. Určitě se dnes nenecháme pohltit našimi starostmi,  a emocemi. Je třeba být tak trochu nad věcí a mít veselou mysl. Pesimismus a úzkosti nejsou to pravé, co teď potřebujeme. To, co opravdu potřebujeme je víra v lepší zítřky, dostatečná sebedůvěra, sebevědomí, protože pro psychickou nepohodu bychom mohli přehlédnout skvělé šance v životě, třeba máme pod nohama naleziště diamantů, které díky naší špatné náladě vůbec nevnímáme…

Partnerství, vztahy: budeme velice chápaví a milující partneři, důležité je s protějškem komunikovat. neberte na sebe příliš partnerských povinností, abyste nevyčerpali svou vnitřní sílu a zbyla vám nějaká také pro sebe. Rozdělte si povinnosti, práci doma.

Zdraví:  slabší energie v oblasti trávení, hlavně žaludek, játra, žlučník. Také oblast prsou. Vyhýbejte se pití alkoholu a příliš se nenamáhejte. Geomagnetické pole Země je klidné, Slunce také, Měsíc  couvá.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz