Předpověď na středu 21.7.2021

Předpověď na středu 21.7.2021

Rod

Ve středu nás bude zajímat rodina, rodinné tradice, rodinný majetek a sociální postavení ve společnosti (dynastie). Bude se  požadovat, abyste zachovali hodnoty a to, co jste se naučili, pro příští generace. Možná si budete dnes víc než jindy užívat bezpečí domova, zázemí rodiny. Důležité jsou dnes finanční jistoty, výnosné investice, rodinné tradice (třeba následování co se týče profese, peněz), úspěšné obchody, postavení ve společnosti, zdraví členů rodiny a rodinný život. Někdo z rodiny nebo blízký přítel vám dnes může pomoci k velmi dobrému pracovnímu nebo společenskému postu. Možné jsou velké životní změny (myšleno v dobrém).

Partnerství, vztahy: den vhodný pro svatbu, sestěhování partnerů, založení rodiny. Ale často partnerství uzavírané ve spojitosti s požadavky rodiny nebo obchodními a finančními zájmy, sjednané svatby, svatby kvůli výhodám (zelená karta, atd.)

Zdraví: oslabení energie v oblastech kyčlí, stehen, kříže a také jater. Játrům pomůže ostropestřec mariánský.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce v klidu, Měsíc se blíží k úplňku a jeho vlivy odpoledne už můžeme začít pociťovat…

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂