Předpověď na úterý 20.7.2021

Předpověď na úterý 20.7.2021

Spravedlnost

V úterý bude třeba dělat promyšlená a rozumná rozhodnutí, zvážit vždy všechna pro i proti a brát v potaz i názory ostatních. Je třeba klidu a vyrovnanosti. Aktuální téma dne je čestnost a spravedlnost. Jestli vyřizujete něco na úřadech, soudech, dnešní rozhodnutí budou nestranná a spravedlivá. Pokud byste se dnes octli v těžkých situacích, těžkém rozhodování,  stůjte sami při sobě a snažte se co nejvíc, abyste obstáli se ctí. Bojujte za sebe. Ctěte své slovo a plňte své závazky. Dejte ve svém životě vše, co můžete, do pořádku. Dbejte i na detaily. Spíše než na intuici se dnes spoléhejte na chladný rozum a racionalitu.

Partnerství: dnes může docházet k zasnoubením, žádostem o ruku, dohodě o sestěhování a společném žití, ale i k dohodám o rozvodu, rozchodu. Snažte se rozhodnutí vždy důkladně zvážit a popřemýšlet, co vám vaše rozhodnutí přinese. Do zásadních rozhodnutí se snažte nedávat emoce, ale jednejte racionálně.

Zdraví: oslabení energie v oblasti jater, kyčlí, stehen a kříže. Pohyblivost v této oblasti je menší, nezvedejte těžké věci.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je v klidu, Slunce také, Měsíc přibývá…

Krásný den všem 🙂

vaše Táňa 🙂