Předpověď na pondělí 3.5.2021

Předpověď na pondělí 3.5.2021

Braní a dávání

Pondělní energie vyjadřují ponejvíce touhu po bohatství, blahobytu, spokojenosti. Zajímat nás bude naše prosperita, dostatek. Pocit hojnosti by v nás měl ale také vzbuzovat velkodušnost a štědrost, charitativní podporu, dary. Jestli máte příležitost pomoci druhým, nepromarněte ji. Jestli nemáte dostatek financí pro pomoc druhému, pomozte jinak, podpořte okolí psychicky, chvalte, na nepatrný dárek má každý. Nechoďte nikam na návštěvu s prázdnýma rukama. Nebojte si říci o to, co potřebujete a naslouchejte druhým. Jestli jste hodně lakomí, nikomu nic nedáte, ani nenecháte to nejmenší dýško nebo lžete o tom, že nemáte,  čekáte, že za vás třeba v restauraci zaplatí druzí, spoříte a nic nevydáváte, nechcete se dělit nebo někde s penězi podvádíte, pak počítejte s tím, že peníze, když neproudí, jejich tok se zastaví. Peníze jsou oběživo a tak mají obíhat. Z druhé strany, není třeba utratit celou výplatu ještě ten den, kdy vám přistane na účtu…

Partnerství, vztahy: možná budete žebrat o pozornost toho druhého, možná moc dáváte a nic nedostáváte zpět, nebo jen almužnu. V dobrém a trvalém  vztahu musí fungovat vzájemná podpora, porozumění a tolerance.

Zdraví: oslabení energie v oblasti nohou od kolen dolů – lýtka, kotníky, achilovky. Pozornost je třeba věnovat křečovým žilám a nemocným bércům. Nikde dlouho nestůjte ani neseďte.

Astrometeo: všude je klid, Měsíc ubývá.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂