Předpověď na neděli 29.11.2020

Předopověď na neděli 29.11.2020

Příležitosti

O neděli musím napsat, že se dá čekat trochu zmatků, chaosu, nečekaných událostí. Dnes je dobrý den na to, abyste se zabývali sami sebou. Nebo uklízeli. Ale tam je třeba zvážit své síly, protože na dnešek jich není tolik, kolik byste si představovali. Použijte své schopnosti a talenty, pak vám všechno půjde víc od ruky. Buďte rozhodní, jestli budete ve věcech dlouho váhat, nemusíte nakonec dostat nic, příležitost skončí. Nebo se zkuste věnovat něčemu novému, hledat si nové informace, poznatky… Věřte si, abyste neminuli skvělé příležitosti, ale nepřeceňujte se, to vede do nereálna. Někdo vám dnes může úmyslně mařit vaše úsilí a snahy nebo dělat mlhu, abyste neviděli, to, co máte a co by vám pomohlo. Pracujte na své cestě k úspěchu, v čemkoliv, v čem si to přejete.  Nebuďte přitom ale zaměření jen na materiální věci a  na sebe. Určitě dnes nepřemýšlejte o tom řešit v nejbližších dnech výpovědi  a odchody z práce, mohli byste něco zásadního přehlédnout.

Partnerství, vztahy: popřemýšlejte, jestli se nechováte jako sobec a nepřehlížíte práva a potřeby toho druhého ve vztahu, to platí i s přáteli. Seznamování se dnes přeje vztahům, kde bude hodně dobrý sex, ale to bude všechno. City nečekejte.

Zdraví: oslabený je stále ještě krk a všechny orgány v něm.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce jsou dnes v klidu, Měsíc se blíží k dramatickému úplňku, který bude v pondělí…

Krásný advent, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂