Předpověď na pondělí 30.11.2020

Předpověď na pondělí 30.11.2020

Poznámka: ode dneška přijímám objednávky ke všem službám (karty, SRT léčení – odblokování), atd…i pro služby naživo, telefonicky, mailem (tel. 607992299 – i Whatsapp nebo773238351 denně 8-20hod, mail LabovskaTatana@seznam.cz)

Vládnu a sloužím

Ani jsme se nenadáli a listopad nám proklouzl mezi prsty…Co nás čeká poslední listopadový den? Energie jsou nakloněny tomu,  že budeme praktičtí, pořádní, uspořádáme si své věci, budeme mít vyrovnanou náladu a budeme objektivní. Jestli si chceme získat respekt a být autoritou ve svém životě, pak je důležitá síla, sebejistota, odvaha a chuť se prosadit. K tomu ale musíme být důslední, stabilní (nevychylovat při prvním neúspěchu nebo když se na vás někdo špatně podívá) a mít smysl pro realitu, pořádek a přehled. Příklad – jestli si chcete zlepšit fyzičku a začnete cvičit, musíte mít disciplinu a vydržet, ne položit flintu do žita a utéct. To platí i když vám třeba v novém zaměstnání kolega řekne, že vám to všechno moc trvá a “že na to nemáte”  nebo přijde s jinou “inteligentní” průpovídkou…,apod. Na co dnes dávat pozor: (obzvlášť to platí dnes pro muže), je třeba se  krotit a nebýt hulváti, hrubí, netrpěliví, nebudou vést řeči typu: “No jo, ženská”, nebudou zneužívat svou moc, sílu a postavení,  nikoho není nutné tyranizovat a zastrašovat, protože kdo se dostal do vedoucí pozice, je tam, aby pomáhal a směroval ostatní, ne aby byl ředitelem zeměkoule.

Partnerství, vztahy: závazky se upevňují, jsme dnes spíš kritičtí a střízliví v názorech na protějšek. Vztahy vnímáme jako závazek a stálost.  City dnes příliš nefungují, dáváme přednost praktičnosti a rozumu. Kdo měl o vztahu iluze a očekávání, dnes o ně může přijít. Výhodou je, že uvidí partnera a vztah přesně takový, jaký doopravdy je…

Zdraví: oslabení energie v oblasti ramen, paží, dýchání.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce v klidu, Měsíc je dnes v úplňku…

Krásné pondělí, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂