Předpověď na pondělí

Předpověď na pondělí 12.3.2018

Uvíznutí na mělčině

Dnešní čísla tvrdí, že jsme v některé z oblastí života v situaci, která nám není zrovna příjemná. Můžeme mít pocit stagnace, bezmocnosti, neschopnosti nebo nemožnosti momentálně situaci vyřešit. Uváznutí v nesnázích a naše pasivita dělají dohromady velice nepříjemné prožitky. Možná budeme muset podstoupit něco nepříjemného nebo nepohodlného a nám se do toho nechce. Možná ze sebe děláme mučedníky kvůli někomu dalšímu, jsme smířeni s osudem, obětujeme se, sloužíme. V každém případě jsme se současným stavem věcí nespokojeni a necítíme se z toho dobře, pohodlně. Možná si nevíme rady, nevíme, kudy z toho ven. Záležitost bude ale váznout jen tak dlouho, tak dlouho se budeme cítit bezmocně, dokud nezaujmeme jiný náhled na věc, věc nepřehodnotíme a neuděláme opatření. Je třeba si věci důkladně přebrat a zjednat nápravu. Jestli si sami nevíte rady, zkuste požádat o radu někoho nestranného nebo odborníka.

Partnerství, vztahy: možná jsme v partnerství v nepříjemné situaci a nevíme, jak z toho ven, zabředli jsme v problematickém vztahu nebo se bezvýsledně snažíme získat někoho, kdo za to vůbec nestojí. Jestli v partnerství něco nefunguje, bude možná potřeba podívat se na sebe nebo na partnera ze zcela jiného úhlu. Můžete ale také zjistit, že je situace z vaší strany neřešitelná.

Zdraví: oslabení energie stále v oblasti kostry, kolenou, kloubů, páteře a kůže. Zkuste se lehce rozhýbat plaváním, jógou, energetickými cvičeními, tancem.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce jsou v klidu, Měsíc ubývá.

Krásné pondělí, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂