Předpověď na pondělí

Předpověď na pondělí 1.1.2018

Kosmický tanec

Říká se, že jak na Nový rok, tak po celý rok. Takže se dnes, přátelé, snažte. No a o čem mluví sestava dnešních čísel: celkově jsou dnes zvýšené karmické vlivy (posunulo se nám číslo roku na 11).  Dnes budeme mít dostatek síly, energie, odvahy, nadšení. Rádi budeme vyřizovat a zvládat vše, co je potřeba. Chováme se slušně, ba dokonce srdnatě. Rádi si dnes budeme užívat dne. Jestli nás  potkají nějaké překážky, lehce je zvládneme. Fyzické síly a vytrvalosti je dnes dosti.  Nebojíme se. Máme odvahu se postavit výzvám, nepříznivým okolnostem, komplikacím. Vytrváme. Na co dávat dnes pozor: na zkaženost a špatné vlivy okolí, ale i vy se snažte být dnes morální. Pokud potřebujete dnes něco dokončit, udělejte to bez odkladů.

Partnerství, vztahy: dnes vládne vášeň, náruživost, temperament, živočišná přitažlivost, ale nepřežeňte to. Nepřistupujte na mocenské hry.

Zdraví: oslabení energie v oblasti rukou, od lopatek až po prsty. Také je oslabeno dýchání a nervová soustava. Zkuste nebo prostudujte akupresuru rukou.

Astrometeo: geomagnetické pole je porušené, Slunce v klidu, Měsíc bude zítra ráno v úplňku a jeho vlivy cítíme.

Krásné pondělí, krásný první den roku 2018, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂