Předpověď na pátek 24.5.2024

Předpověď na pátek 24.5.2024

V pátek se bude řešit hlavně hojnost, finance, prosperita, postavení ve společnosti. Dnes bude dobré zkontrolovat si váš stav financí a jejich tok. Problémem mohou být extrémy na obě strany – buď přílišná chamtivost a spořivost i tam, kde spořit nemáte nebo naopak – přílišné plýtvání penězi, utrácení za nepodstatné věci, rozmařilost. Možná si také s penězi děláte zbytečné starosti a nic se neděje. Třeba má vaše okolí pocit, že jste velký sobec a lakomec a nejste štědrý ani vůči svým nejbližším, kteří si to zaslouží. Určitě dnes nechoďte k finančním poradcům nebo si nenechte finančně radit od nikoho dalšího. Jestli nechcete investovat do nových projektů nebo si koupit nové věci za ty, které už dosloužily, škodíte sami sobě. U těch, co se o peníze nemusí až tak strachovat  je dobré popřemýšlet, zda nemůžete někoho finančně podpořit, sponzorovat dobrou věc…

Partnerství, vztahy: i v této životní oblasti se mohou řešit finance a jejich vydávání.  Strach o úbytek peněz je neopodstatněný. Jestli se rozhodujete o studiu, studiu dětí, apod., dopřejte si kvalitní vzdělání, byť na soukromé škole.

Zdraví: pozornost budeme věnovat kyčlím, stehnům a kříži, v této oblasti je menší pohyblivost nebo by se mohly objevit problémy.

Astrometeo: všude bouřlivo, Měsíc ode dneška ubývá.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz
fcb Táňa Labovská