Předpověď na sobotu 11.5.2024

Předpověď na sobotu 11.5.2024

Sobota bude klást důraz na solidnost a důvěru a také je bude prověřovat. Budeme chtít být v postavení, kde budeme cítit pevnou půdu pod nohama, stabilitu, solidnost, trvalost. Ale možná právě proto se s takovými situacemi a pocity nebudeme příliš potkávat ani se s nimi ztotožňovat. Snažte se věcem, které zrovna děláte, věnovat maximální pozornost (určitě dnes vynechte věci jako smskování při řízení), nebuďte chamtiví a vypočítaví, snažte se chovat eticky. Co se týče peněz a majetku, nevěřte slibům a nepůjčujte peníze. Když už někomu půjčíte peníze nebo cokoliv dalšího (např. nářadí, knihu, oblečení), počítejte s tím, že z půjčení může být v tu ránu darování…Navíc je možné dnes natrefit na zkažené lidi, kteří mají pocit, že za peníze mohou všechno…Jestli po někom dnes něco chcete, věřte, že se budete muset obrnit trpělivostí (hlavně třeba u řemeslníků, atd.). Snažte se vysvětlovat věci  víckrát a ujišťovat se, že druhá strana vůbec pochopila o co kráčí…Zapomeňte na nedočkavost…

Partnerství, vztahy: i tady se bude klást důraz na solidnost a vzájemnou důvěru.  Toužíme po někom, na koho se můžeme spolehnout, opřít se o něj, kdo je stálý a uvážlivý. Oceňovat  se bude  věrnost a trvalost, stabilita. U nových vztahů postupujte vpřed jen velmi pomalu, nic neuspěchejte.

Zdraví: oslabení energie v oblasti všech sliznic a ženských orgánů. Opatrně s alkoholem a léky, které si sami ordinujete.

Astrometeo: je geomagnetická bouře, na Slunci jsou očekávané bouře, Měsíc dorůstá.

Krásnou sobotu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz
fcb Táňa Labovská