Předpověď na pondělí 15.4.2024

Předpověď na pondělí 15.4.2024

Pondělní energie se týkají hlavně zisků, jistot, bude se nám dařit, na co sáhneme. někteří z nás si v takových energiích mohou přijít na slušný výdělek, zisk. Další mohou získat lepší postavení, moc, v podnikání dobrou klientelu, atd. Smlouvy dnes uzavřené budou ctěny a dodržovány. Je třeba ale počítat s tím, že ne vždy mohou peníze přinést štěstí a materiální výhody, mohou být někdy na škodu. Mohou být vykoupeny stresem, ztrátou osobního soukromého života kvůli workoholismu. Kromě toho, i velké peníze se dají rychle roztočit. Mnoho lidí sílu peněz a nabyté moci s tím souvisící nemusí ustát a začnou se chovat zkaženě, bohatství na ně může mít zhoubný vliv. Jestli od vás bude chtít dnes někdo poradit, pak raďte pouze, pokud jste v dané oblasti profesionál, jestli někdo chce slyšet váš názor jako názor kamaráda, co si vy myslíte, raději si svoje názory nechte pro sebe, nemusely by tomu člověku být prospěšné a neúspěch by se svezl na vás. Ať každý dělá svá rozhodnutí sám za sebe.

Partnerství, vztahy: vztahy jsou poměrně šťastné, spokojené, přicházejí společné příjemné zkušenosti, vztahy jsou dlouhotrvající. Je dobré mít společné cíle, zájmy, dělat něco spolu. Dobrý den na otěhotnění

Zdraví: oslabena je oblast trávení, hlavně žaludek, všechny sliznice a ženské orgány. Opatrně s alkoholem a léky, které si sami ordinujete.

Astrometeo: všude klid, Měsíc dorůstá.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz
fcb Táňa Labovská