Předpověď na středu 17.5.2023

Předpověď na středu 17.5.2023

Co můžeme očekávat ve středu: rychlost ve všem, nové šance, nabídky, odvahu v tom, co chceme udělat. Ambiciózní lidi kolem sebe. Nové zprávy, motivace, zajímavé návrhy, nápady a velký zápal pro věc, chuť nápady hned uskutečňovat, svou spontánností a nadšením můžeme strhnout i všechny kolem. Potřebujeme nové zážitky, prožitky. Využít svých tvůrčích schopností. Toužíme po dobrodružství. Může přijít  impulz, někdo nás může k něčemu inspirovat, nastartovat,  někdy stačí správná slova, fotka, propojení toho, co známe a co vidíme. Někdy to může být i někdo cizí, koho uvidíme jen jednou v životě nebo náhodně potkáme. Ale iniciátorem můžeme být i my. Čeho se vyvarovat: přehánění, přílišné afektovanosti, hysteričnosti, velkých rizik. Umělce dnes múzy líbají, tvůrčí činnost jde od ruky.

Partnerství: vztahy mohou být dnes dost bouřlivé, obzvlášť když máme pocit, že jsme příliš vztahem svázáni, omezováni, že nic sami nemůžeme. V dobrých vztazích to dnes bude jiskřit. V každém případě sliby a předem dohodnuté věci nebo termíny si raději ověřte, že na to vaše polovička nezapomněla. U těch, co jsou sami, dnes je možnost potkat někoho na krátkodobý, ale velmi intenzivní vztah, flirt.

Zdraví: oslabení energie v oblasti hlavy a všech orgánů v ní.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je v klidu, Slunce také,  Měsíc bude v pátek v novoluní a jeho vlivy jsou už dnes pocititelné.

Krásnou středu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz