Závislost na věštění?

Závislost na věštění?
Včera jsem narazila ve spřátelené skupině na  fcb na rozhovory o tom, zda může na předpovědích, výkladech karet, horoskopech, I tingu, apod., vzniknout závislost a jestli jsme se s někým takovým setkali a jak to s věštěním vlastně máme my, profesionálové….
Můžu napsat, že ani ve svém soukromém, ani profesním životě, jsem se s nějakým úplným závislákem, který by, než někomu otevře dveře, si vykládal karty nebo volal při každé prkotině své věštkyni, nesetkala. Když cítím, že je klient v nějakém složitém období, je jasné že pomohu nebo se asi budeme vidět nebo slyšet častěji…Určitě se pak lidé přijdou zeptat při těžkých životních situacích, ale dost často pozdě…Den před rozvodem už nikomu asi neporadím jak udržet vztah a to samé s exekucí, která už ťuká na dveře…
No a jak to máme my, věštci s předpověďmi sami pro sebe?
Každé ráno (tedy když stíhám :-)) si vezmu dvě tarotové karty, abych viděla, jaký je den přede mnou. Někdy i karty na vykuřovadla, jaká mám použít (Thomas Kinkele – Duchové rostlin).
Když nerozumím nějaké situaci, která se stala a nemám do ní vhled, ptám se I tingu.
V širší rodině se mne ptají jen při závažných situacích, kdy se musí rozhodnout, stalo se něco zvláštního, atd… nebo když se jim zdají zvláštní sny, apod.
vaše Táňa
Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz