Předpověď na středu 4.1.2023

Předpověď na středu 4.1.2023

Prospěšnost

Středa bude hlavně o věcech materiálních. Dnes je velká šance zlepšit si své postavení v práci, zlepšit své finanční zajištění. V takových dnech se objevují i nové zdroje příjmů, když ne nové, tak nečekané. Úspěchy mají zavedené firmy a podniky. Pracovat na zlepšení postavení nebo zajištění, je třeba pomalu a systematicky. Vyplácí se pilnost a svědomitost, dbaní o detaily. Někdo z vašeho okolí, kdo vám fandí, vám může pomoci, to platí i obráceně, vy můžete pomoci někomu. Záležitosti týkající se majetku nebo peněz dnes dopadnou skvěle. Často v takových energiích zajímá lidi víc výsledek, než jak se cítí druzí (účel světí prostředky), opatrně, ať někomu neublížíte…

Partnerství, vztahy: u těch, kteří spolu jen chodí nebo žijí, je dnes možná žádost o ruku, dohoda o založení rodiny, sestěhování se, apod. Den přeje i seznamování se, kdy lze očekávat dobrého partnera(ku), který touží po pevném a jistém vztahu…To platí i pro poznávání nových přátel nebo prohlubování přátelství.

Zdraví: citlivější je dýchání a ramena a ruce. Zkuste dýchací cvičení z jógy.

Astrometeo: je geomagnetická bouře, Slunce klid,  Měsíc se blíží k úplňku, který bude v sobotu, takže jeho vlivy už  odpoledne cítíme.

Krásnou středu, přátelé  🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz