Předpověď na pondělí 12.12.2022

Předpověď na pondělí 12.12.2022

Přehodit výhybku

Pondělí přinese větší představivost, obrazotvornost. Je dobrý den na duchovní práci a meditace, modlitby. Důležité je dnes zachovat klid a vnitřní mír. Pokud jste v nějakém sporu, bylo by dobré dnes nic neřešit, na den vyjednat příměří, pokud nehrozí nebezpečí z prodlení. Přehnaná pasivita ale také není dobrá. Celkově nastává jakási úleva, začínáme nabírat sílu po předchozích dnech. Je dobré změnit svou každodenní rutinu, která nás může ubíjet, přehodit výhybku. Jestli můžeme, uděláme něco jinak, nebo si můžeme vzít na chvíli volno. Jestli jste byli nemocní, je čas na rekonvalescenci. Na co dávat pozor: na promarnění vzácných příležitostí, na přílišné skrblení, přehnanou opatrnost.

Partnerství, vztahy: s partnerem si potřebujeme stanovit každý svůj osobní prostor, vyjasnit si podmínky vztahu, aby mohl dál fungovat. Možná vyplavou na povrch staré konflikty, které zkuste dnes nechat být. Možná bychom si od partnera mohli chvíli odpočinout…

Zdraví – slabší energie v oblasti srdce, bránice, zad, krevního oběhu, cév. Dostatečně pijte, ať se může krev řádně rozproudit. Vyhýbejte se nadměrné fyzické námaze a rozčilování. Dnes mohou nastat problémy s usínáním. Je dobrý den na péči o vlasy, stříhání, barvení, masky, zábaly.

Astrometeo: je geomagnetická bouře, Slunce klid, Měsíc ubývá.

Krásný start do nového týdne, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz