Předpověď na sobotu 10.12.2022

Předpověď na sobotu 10.12.2022

Sobota přinese zvýšený pohyb, cestování, komunikaci. Dnes by se věci měly obracet k lepšímu. Jsme odpočatí, schopni čelit novým úkolům, výzvám. Po období, které se nám nemuselo příliš líbit, dnes nás zase začíná život bavit. Práce nám půjde  skvěle od ruky, kdo ještě nestihl nakoupit, uklidit na Vánoce, napéct cukroví – dnes se toho dá spousta stihnout, ale je také  dobrý den na návštěvy, seznamování se s novými lidmi, na rozhovory, návštěvu kulturních akcí, večírků, atd. Jestli dnes dostanete nějaké pozvání kamkoliv, neváhejte a nestraňte se společnosti. Možná je čas obnovit nebo přehodnotit stará přátelství a uvědomit si, co pro vás znamenají. Určitě je dobrý den na vybočení ze zajetých kolejí, zvyklostí, rutiny.

Partnerství, vztahy:  ve vztahu je nám příjemno, podporujeme jeden druhého, pozor ale na přehnanou péči a dělání všeho, co partnerovi na očích vidíme. Také přehnaná blízkost a dýchání na záda tomu druhému by mohlo mít opačný účinek, než jsme zamýšleli a mohlo by být brané jako omezování osobního prostoru, svobody…to platí i pro vztahy rodiče & děti.

Zdraví:  slabší energie v oblasti  trávení – žaludku a dvanáctníku a ženských orgánů. Je lepší se vyhnout alkoholu a těžkým jídlům.

Astrometeorologie : všude klidno, Měsíc ubývá…

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
objednávky denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz