Předpověď na pátek 13.05.2022

Předpověď na pátek 13.5.2022

Pátek třináctého…

Energie pátku ukazuje opět na jeden z hektických dnů, kdy je třeba očekávat stres a spěch. Právě proto je třeba dnes zachovat ledový klid a i tak jednat. V obtížných situacích využívejte své životní zkušenosti. Brzdit vás mohou dnes nepružní, zahořklí  a strnulí lidé kolem vás. Mohou tvrdit, že oni mají pravdu a nebudou chtít ustoupit. Budou moralizovat, vměšovat se do toho, do čeho jim nic není, vnucovat druhým své názory a hodnoty, posuzovat, odsuzovat, kritizovat, ale sami nic neudělají a nepohnou se ani o píď. Nenechte se tedy vtáhnout do neurotických posedlostí druhých a jděte si klidně svou cestou, za svými povinnostmi, potřebami, koníčky. Nenechte se nikam manipulovat, druzí nemusí mít pravdu.

Partnerství, vztahy: příliš důvěry na tomto poli dnes nevládne, partner(ka) vám nemusí naslouchat. Možná je snaha v partnerství dominovat, prosadit si to své. V trvalých vztazích jsou možné nevěry…

Zdraví: oslabení v oblasti ledvin, močového měchýře a krve.

Astrometeorologie: geomagnetické pole Země i Slunce v klidu, Měsíc se blíží do úplňku a zítra odpoledne už můžeme jeho vlivy pociťovat.

Krásný poslední pracovní den v týdnu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂

Objednávky, konzultace (karty, léčení a odblokování SRT)
služby osobně, mailem i telefonicky
denně 8-20hod tel. 607 99 22 99 i Whatsapp
Messenger fcb profil Táňa Labovská
Mail LabovskaTatana@seznam.cz