Předpověď na sobotu 15.1.2022

Předpověď na sobotu 15.1.2022

Domluvy a dohody

Sobota má poměrně rychlé energie dne, budeme více komunikovat – mluvit s ostatními, telefonovat, psát, atd. Myšlení je také rychlejší, můžeme mít nové nápady, probírat je s ostatními, hledat o nich bližší informace, konkretizovat je. Umíme dobře využívat svých znalostí a dovedností, využívat svůj talent. Den přeje i setkáním – s kamarády, přáteli, známými, rodinou. Můžeme víc cestovat nebo se někam přesunovat, a to i nečekaně. Obchodování a nákupům se dnes také dobře daří. Můžeme dělat nové dohody, smlouvy, probírat spolupráci (to se může týkat i soukromé sféry). K rozhodnutím dnes  používejte spíš než intuici chladný rozum, racionalitu, buďte nestranní. Při obchodech, dohodách, atd., mluvte málo, střízlivě a k věci. Klaďte důraz na logiku, poctivost, zdravý úsudek. Další oblast, kde se bude dnes dařit je sport. Ten můžete provozovat buď vy sami (lepší varianta) nebo jděte na sportovní utkání.

Partnerství, vztahy: v této oblasti dnes vládne rovnoprávnost, čestnost, vyváženost a harmonie. Partneři jsou zajedno. Více než duševní pochopení dnes vládne fyzická přitažlivost. To platí i pro nové vztahy…

Zdraví: oslabení v oblasti rukou, ramenou, klíčních kostí, lopatek a dýchání. Dobře se dnes oblékněte a neprochladněte.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce v klidu, Měsíc se blíží k úplňku, který bude velmi silný, proto citlivější jedinci už mohou jeho vlivy pociťovat.

Krásnou sobotu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂