Předpověď na rok 2022 – rok Tygra

 Čínský horoskop na rok Tygra – od 1.2.2022

 

Co slibuje rok Tygra, rok 2022 pro jednotlivá znamení?

 

Krysa

Krysa a Tygr jsou přátelé, takže rok bude pro Krysu úspěšný. Budou zde dobré podmínky pro kariérní postup a společenské vyžití, nevzniknou neshody ve vztazích s kolegy a příbuznými.

Buvol

Buvol a Tygr jsou konkurenti, takže nadcházející rok nevěstí pro ně nic dobrého. Budou čelit tvrdé konkurenci a jejich plány se okolí bude snažit zmařit. Rok může zasáhnout finance Buvola obzvlášť tvrdě, takže je nutné činit moudrá rozhodnutí v materiálních záležitostech.

Tygr

Ve svém roce mohou Tygři počítat s maximálním štěstím, zejména v otázkách získávání nemovitostí, stěhování do jiných měst nebo zemí. I v roce 2022 bude možné vybrat si vhodné místo studia a úspěšně řešit dědické záležitosti.

Králík (Kočka)

Králík udržuje dobrý vztah s Tygrem. Většina jeho plánů se realizuje. Pokud však existují dluhy na účtech nebo hypotékách, doporučuje se je splatit, jinak mohou nastat problémy.

Drak

Drak vychází dobře s Tygrem. Draci mohou počítat s úspěchem v úředních věcech, podporou úředníků. Rok bude finančně úspěšný, zejména ve druhém pololetí. Je možné vyhrát v loteriích.

Had

Tygr a Had jsou nesmiřitelní nepřátelé, nenacházejí kompromis. V tomto roce se Hadovi nedoporučuje vstupovat do konfliktů. Zvýšenou pozornost je třeba věnovat i zdraví, hrozí totiž zhoršení zdravotního stavu. Chronická onemocnění je třeba brát vážně.

Kůň

Kůň a Tygr jsou velcí přátelé. Toto znamení bude provázet štěstí, Koně si budou moci vybrat dobré místo pro práci. Pokud se letos objeví nový partner, vztah bude úspěšný. Koně čeká posun kariéry, vítězství v soutěžích.

Ovce (Koza)

Tygr je vůči Koze neutrální. Bude to klidný rok, ale žádné velké výsledky nelze očekávat. Musíte být opatrní při utrácení, není vhodné pořídit si letos byt nebo auto.

Opice

Opice je nepřítelem Tygra. Nedoporučuje se jí v tomto roce měnit zaměstnání, bydliště a partnera. Opičí samice mohou mít potíže s mateřstvím a sportovním Opicím se nemusí úplně dařit.

Kohout (Fénix)

Tygr je ke Kohoutovi lhostejný, ale nedoporučuje se na sebe upozorňovat, Kohout se musí všemi prostředky vyhýbat skandálům. Pro pracující Kohouty existuje velké riziko hádky se zaměstnavatelem, ztráta místa a následné dlouhé hledání vhodného místa. Pravděpodobnost zranění je také vysoká.

Pes

Pro Psa je předpověď výborná: láska, narození zdravých dětí(vnuků). Muži se budou moci úspěšně oženit a ženy budou zvyšovat domácí pohodu.

Prase (Vepř)

Prase má také výbornou předpověď. Tento rok je pod velkou ochranou, obzvlášť před úřady a vlivnými lidmi. Děti narozené v roce Vepře mohou očekávat v roce 2022 mladší sourozence. Dospělé se mohou dočkat podpory od příbuzných. Vepři mají šanci stát se slavnými