Předpověď na sobotu 27.11.2021

Předpověď na sobotu 27.11.2021

Změňte to!

V sobotu je čas(doba) na věci, které je třeba udělat, změnit. To vše budou doprovázet mírné zmatky, chaosy a nečekané příhody. Proto se snažte na druhé mluvit a vyjadřovat se jasně, ať ke všeobecnému zmatku nepřispějete. Je šance v životě postoupit vpřed. Energicky odstraňte překážky, věci, které vás spíš zatěžují, ale nenesou žádné výsledky, uleví se vám…Možná jste příliš poddajní a  pohodlní v tom, čeho chcete dosáhnout, kam míříte. Bude dobré se zdravě naštvat a říct sami sobě: “Já už to takhle nechci”  a změnit to. Buďte agresivní, ale jenom zdravě. Změňte to!

Partnerství, vztahy: možná díky předvánočnímu shonu a dotahování věcí, které se musí stihnout,  na sebe nebudete mít tolik času. Jestli ale budete mít chvilku pro sebe, popřemýšlejte, jestli jste oba v partnerství příliš nezpohodlněli a nezlhostejněli, udělejte něco zvláštního, oživte vztah. A ti, kdo protějšek nemají,  popřemýšlejte, jestli opravdu partnera chcete nebo si to jen namlouváte a co pro tu věc děláte?

Zdraví: oslabení energie v oblasti trávení, hlavně slinivky a střev. Pomohou např. zakysané mléčné výrobky, živé jogurty, atd…

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce v klidu, Měsíc ubývá.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂