Předpověď na čtvrtek 21.10.2021

Předpověď na čtvrtek 21.10.2021

Po úplňku

Ve čtvrtek bude ještě hodně energie, což je skvělé  pro všechny fyzické aktivity. Je třeba přebytky energie nějak účelně využít, třeba sportem. Co se týče oblasti pracovní, vědět, že sice sil je dost, ale nic se nesmí přehánět, nejsme stroje. Jestli budete  dělat nějaké důležité rozhodnutí nebo řešit větší problém, důkladně si svoje rozhodnutí promyslete, abyste nedoplatili na to, že jste se rozhodovali s horkou hlavou. Je třeba mít na paměti, že překážky jsou tu proto, abychom se někam posunuli, jsou to výzvy….
Velký význam má v takových energiích pocit určitého zajištění. Možná víc uvažujete o své budoucnosti i o budoucnosti svých nejbližších a plánujete. Dobrý den na investice, hlavně do nemovitostí(ale je třeba přemýšlet). Jak jsem psala, volný čas využijte sportem nebo fyzickou prací. Do společnosti se vám dnes asi moc chtít nebude.

Partnerství, vztahy: stabilita, solidnost, spolehlivost, věrnost. Snažíte se vložit do partnerství maximum a to samé očekáváte od protějšku…

Zdraví: oslabení oblasti krku, mandlí, hlasivek, štítné žlázy, chuti a čichu. Jestli vás bolí v krku, zkuste kloktat odvar ze šalvěje nebo Vincentku.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je porušené,  Slunce v klidu, Měsíc  je den po úplňku.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa:-)