Předpověď na úterý 19.10.2021

Předpověď na úterý 19.10.2021

Solidní ne-jistota

Úterý bude mít dostatek energie a probudí touhu po bezpečí a dobrém zázemí, životních jistotách. Ty si budeme snažit zajistit pomocí financí, dobrých vztahů, apod. Určitě dnes budeme hodně přemýšlet o tom, jak se mít lépe a mít víc peněz, stabilní příjmy, lepší práci, větší moc, možnost rozhodování. Dařit se bude víc než jindy v podnikání, je možnost zvýšit prosperitu, zbohatnout. Upřednostňuje se ale konzervativnost, osvědčené a zajeté postupy, dlouhodobost, solidnost. Novinky a zlepšováky, inovace, výstřednosti a nejisté věci nechte na jindy, dnes se spoléhejte na to, co dobře znáte a víte. A na nic nespěchejte, netlačte, nic neurychlujte. Snažte se být spolehliví, dochvilní, stálí, šlechetní. Podpořte i druhé nebo spolupráci, vyplatí se vám to do budoucna…Zvažte ale to, jestli penězům nebo hmotným statkům nepodřizujete vše nebo nejste příliš chamtiví.

Partnerství, vztahy: v této oblasti dnes platí, že se budeme snažit vytvořit šťastný a materiálně dobře zabezpečený vztah.  Když se o vztah pečuje, dozrává jako víno. Vládne stálost, rovnoprávnost, smyslnost. Pozor jen na touhu vlastnit toho druhého a zbytečnou žárlivost. U těch, co jsou sami platí, že dnes můžete potkat někoho, kdo vás zaujme.

Zdraví: oslabení energie v oblasti hlavy a všech orgánů v ní, také cév.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je porušené, Slunce klidné, Měsíc  bude ve středu v úplňku, takže jeho vlivy cítíme.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa  🙂