Předpověď na pátek 10.9.2021

Předpověď na pátek 10.9.2021

Citlivost

Páteční energie není úplně tou nejlepší, co nás čeká – můžeme být víc ustaraní, úzkostní, než kdy jindy. Můžeme nabýt pocitu, že jsme oběť – náhod, situace, chování druhých…Jestli nás budou zatěžovat pocity strachu, viny, úzkosti a obav, tak vězte, že nejsou ničím podložené. Prostě jsme přecitlivělí na chování druhých lidí – na kritiku a urážky. Jestli teď řešíte nějakou problematickou situaci nebo stojíte před obtížným rozhodnutím, není pravděpodobné, že to dopadne špatně. Jestli můžete, řešte tyto situace venku, v přírodě, na zahradě, v lese, na procházce, prostě na denním světle a sluníčku, uvidíte, že se strachy budou hned zdát mnohem menší. A pamatujte, že i negativní věci mohou přinést alespoň zkušenost, poučení. Berte věci tak, jak jsou.

Partnerství, vztahy: možná se v partnerství objeví skutečnosti, kdy zažijete rozčarování nebo emocionální zklamání z chování protějšku. Je na vás, jak se k tomu postavíte a vyrovnáte se s důsledky. Určitě z toho nevyvozujte, že nejste dost dobří nebo jste to zavinili jen vy.

Zdraví: oslabení energie v oblasti pohlavních a vyměšovacích orgánů. Pozor na prochladnutí. Dostatečně pijte, při potížích s močovým měchýřem se osvědčují brusinky.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂