Předpověď na sobotu

Předpověď na sobotu 30.6.2018

Přestavěné kulisy

Máme tu poslední červnový den a plnou parou se řítíme do prázdninových dobrodružství. Dnes ale bude třeba trochu přitáhnout brzdy a být obezřetnější. Co se může dít? Mrknutím oka se můžeme přenést z jednoho dějství divadelní činohry do druhého dějství opery, komedii může střídat tragédie a Shakespeara Čajkovský. Ráno se můžeme vzbudit do běžného sobotního rána, které se mávnutím proutku může změnit na úplně jiný den v jiném prostředí, vlivem událostí.  Očekávejte revoluční změny, radikální průlomy, konflikt, který může změnit život, jak k dobrému, tak horšímu. Mohou se objasnit dlouho nevyjasněné věci a můžeme situaci, lidi i věci vnímat v holé realitě, naprosto bez příkras. Uvidíme pravdu. Mohou skončit těžkosti, staré odejde, ale budeme muset počkat na novinky. Velký pozor v dopravě, není příliš příznivá situace (upozorňují i astrologové), kdo může, odloží cestu na neděli.

Partnerství, vztahy: i tady se můžeme dočkat překvapení, ať se zdají jakkoliv šokující, nečekaná, typu blesk z čistého nebe, naprosto měnící pravidla soužití, vždy to berte tak, že je to ve váš prospěch, i když se to zprvu nemusí tak jevit…

Zdraví: oslabení energie v oblasti nohou od kolen dolů, pozlobit mohou křečové žíly a nohy mohou mít sklon k otékání. Dávejte si nohy výš než je tělo a těmto těžkostem předejdete.

Astrometeo: všude klidno, měsíc začíná ubývat.

Krásnou sobotu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂