Služby – přehled

Poskytované služby a informace o službách

008Vážení klienti,

prohlašuji, že dodržuji naprostou diskrétnost, jinak řečeno zpovědní tajemství, takže veškeré informace, služby a rozhovory, které proběhnou mezi námi, ať z očí do očí ve věštírně, telefonicky, písemně, se nebudou šířit nikam dál, a to ani na vaše požádání. Šířit informace o tom, co jste mi při věštbě nebo terapii svěřili nebo které odhalím, nemohu ani po smrti klienta. Zpovědní tajemství je absolutně závazné a neporušitelné. Pokud vy chcete sdělit někomu něco o tom, co jste se u mne dozvěděli, je vaše osobní záležitost, ale já to nemohu udělat ani na požádání.

Výklad karet i další služby provádím jako profesionál – OSVČ. K nahlédnutí jsou mé živnostenské listy, IČ, DIČ, certifikát SRT. Za služby vystavuji písemný pokladní doklad nebo je možné platit bankovním převodem.

Výklad karet, kyvadlo

003Výkladem karet a z fotografie, prací s kyvadlem se v letošním roce (2024) zabývám 39let, na profesionální dráze jsem od roku 2005.
Karet určených k výkladu mám několik desítek druhů, i karty sbírám. Po dlouhodobých  zkušenostech v současné době kombinuji při výkladu několik metod a to výklad karet s  výkladem z fotografie, pokud máte s sebou (nebo v telefonu např.) fotografie lidí, o kterých něco potřebujete vědět,  také používám kyvadlo. Výklad karet provádím několika druhy karet, hlavní výklad kanastovými kartami, konkrétní dotazy řeším  tarotem, nebo rakouskými tarokovými kartami (jsem jedna ze dvou kartářek v ČR, která dokáže vykládat rakouské taroky), atd., popřípadě použiji někdy kyvadlo, numerologii, ale vždy záleží  na tom, jaké potřebujete řešit problémy. Vhodné karty na výklad a další techniky volím sama, klient neurčuje druh karet, kterými budu výklad provádět.
Já používám to, co mi nejvíc při věštění vyhovuje a karty o kterých vím, že vám z nich mohu říct a pomoci co nejvíc a nejkonkrétněji.

Výklad provádím buď osobně ( z očí do očí) ve věštírně Pythia v Karlových Varech, ale také telefonicky,  po WhatsAppu, Messengeru, mailem, na přání i písemně dopisem Českou poštou.

Jak výklad probíhá?

010K výkladu karet osobně ve věštírně potřebuji znát vaše současné jméno a příjmení v oficiálním tvaru, tak, jak ho máte v té chvíli v dokladech, takže např. Jan Novák (ne Honza). Další, co potřebuji vědět, je datum narození (provádím krátký numerologický rozbor a nalaďuji se na vás).

Pokud uvedete falešné jméno a příjmení nebo jméno a příjmení, které už nepoužíváte (třeba za svobodna, nechali jste si změnit, atd.), nebo zkreslíte další údaje (např. datum narození), může se osud, který vyložím, velmi lišit od vašeho, protože se při výkladu napojuji na vaše energie, ale i vibrace vašeho jména a příjmení, data narození.

K písemným a telefonickým výkladům, výkladům po Messengeru,  WhatsAppu, potřebuji vaše jméno a příjmení, datum narození a když  vás osobně neznám, vaší současnou čerstvou fotografii obličeje bez slunečních brýlí a pokrývky hlavy, abych se mohla napojit na vaše energie. Pokud se budete ptát na další osoby, alespoň jejich křestní jméno, věk nebo pokud víte – dat. nar. nebo fotografii.  Pokud to není osoba, kterou příliš dobře znáte, alespoň křestní jméno a kolik je jí let, eventuelně fotografii. U jakékoliv fotografie nemůže mít osoba sluneční brýle nebo pokrývku hlavy, jinak není fotka k ničemu.

V běžném kompletním hodinovém výkladu se dotýkám všech oblastí života, lásky, partnerů, rodiny, zdraví, mezilidských vztahů, kariéry, práce, peněz, atd. Odpovídám i na konkrétní dotazy, které vás zajímají. Nebo po dohodě mohu celou dobu zodpovídat pouze vaše dotazy.

Běžný klasický výklad karet ve věštírně trvá  60 minut a stojí 800,- Kč (v tomto čase je zahrnutá i doba příchodu, odchodu, platby)Nově provádím i rozšířený výklad na 2  hodiny za 1.550,- Kč. Pokud byste chtěli ještě víc času než 2 hod,  je možné se dohodnout na ceně.  Písemný nebo telefonický výklad v normálním rozsahu (písemný cca 2 stránky A4) stojí také 800,- Kč. Pokud máte hodně dotazů u písemných výkladů, je třeba předem dohodnout cenu – posoudím dle rozsahu vašich dotazů…

Je možné provést i výklad pouze na  vaše dotazy  v trvání do 20 minut (písemně cca 250 – 300 slov) a  v ceně 400,- Kč.  Pokud máte více krátkých různých dotazů  a dají se stihnout do 30 min, účtuji 500,- Kč. Kč.  Zde je možnost provést výklad jak osobně, tak telefonicky, po Messengeru, WhatsAppem i písemně poštou.

Odpověď ANO-NE na váš jeden konkrétní dotaz (např. – Miluje mě Josef, nar. 8.5.1985) pouze blesková odpověď ANO či NE, cena služby je 250,- Kč, odpovídám prakticky ihned potom, co dojde platba, možno osobně, telefonicky, sms, mailem, Messengerem, WhatsAppem.

Veškeré výklady a služby provádím pouze na objednávku, ať výklady osobní, písemné, telefonické, WhatsApp, Messenger

V případě, že mám volný termín, vezmu vás i bez objednávky, ale je lépe si termín rezervovat, jen málokdy vyjde, že jsem hned volná.

Při objednávkách na výklad osobně ve věštírně potřebuji vaše jméno a příjmení.
Karty vykládám lidem starším 15 let a osobám svéprávným. Dětem do 15 let nebo nesvéprávným osobám, pouze za přítomnosti či za souhlasu  rodiče nebo zákonného zástupce.
Je možno zaplatit výklad předem další osobě (jako dárek)  na výklad karet(platí to samé, pouze pro osoby svéprávné, starší 15 let)

Co můžete ještě navíc při výkladu karet?

– připravit si konkrétní dotazy0071
– přinést si fotografie osob, na které se budete ptát (stačí i v mobilu, notebooku, tabletu, foťáku)

  • přinést fotografii osoby, která vás zajímá
  • – vzít si tužku a papír a dělat si záznamy
  •  ptát se i na další věci, které vás zajímají z oblastí jako je uhranutí, uřknutí, kletby, magie, woodoo, paranormální jevy – duchové, mrtví, santerie, šamanismus, náboženství, jóga, mantry, runy, drahé kameny, sny, numerologie, channeling, SRT,  byliny, zdraví, GPZ, paranormální jevy, bytosti, atd.)

Co při výkladu karet nemůžete

– nemůžete místo sebe poslat jinou osobu, nebo jen po dohodě se mnou

– nemůžete přijít nemocní, opilí nebo pod vlivem návykových látek. V případě, že máte rýmu, je nutné vzít si roušku, ale lépe je si termín přesunout.

– nemůžete přijít pozdě o víc jak 15 minut bez omluvy, protože pak bych musela buď zkrátit vzhledem k dalším objednaným klientům, služby pro vás, nebo pokud by byl zájemce, mohu vzít dalšího klienta, který má o službu zájem
– nahrávat si výklad nebo terapii – dělat si bez mého svolení při práci „naživo“ nebo telefonicky nebo při volání Messengerem,  WhatsAppem, záznamy na jakékoliv nosiče obrazu nebo zvuku – telefony, diktafony, kamery, atd..
– vzít si s sebou do věštírny další osobu (nebo zvíře) – kamarádku, manžela, dítě, psa, nebo budou muset na vás počkat někde jinde – nemám čekárnu a uvnitř být nemohou (neplatí u výkladu karet nesvéprávných osob nebo dětí).

Děti a domácí mazlíčky s sebou, prosím, pokud to není nevyhnutelné, nevoďte, i když je miluji,  soustředit se na výklad je pak velice těžké, když vám běhá po místnosti dítě, psa s sebou přivést nemůžete, protože ve věštírně jsou kočky, apod……

Placení výkladu

Výklad ve věštírně se platí hotově, je možno i v dalším měnách, jako je EU a USD, platba bude v aktuálním denním kurzu, za které se vykupuje. Peníze ale můžete i předem složit na můj firemní účet
č. 226390072/0600, je možné zadat konstantní symbol 0308(platba za služby).  V současné době většina bank zavedla tzv. “okamžité platby zdarma”, kdy mám peníze na účtu během 10 sekund, i o víkendu a v noci

nebo poslat poštovní poukázkou C- Českou poštou na adresu:

Taťána Labovská,
Šumavská 1660/17, 360 01 Karlovy Vary

Také je možné předplatit jako dárek výklad někomu jinému, po dohodě se mnou.

Při platbách ze zahraničí je mezinárodní tvar čísla účtu v oddíle Ceník. Při platbách ze zahraničí v cizí měně si bere banka 100,- z peněz, které jste poslali,  za převod, takže o  to je třeba platbu navýšit (např. v denním kurzu bude stát výklad karet 25 eur, pak je třeba poslat 30 eur, aby mi došla správná částka)

Nepřijímám platby  přes službu Western Union, a to z důvodu, že musíte na peníze čekat třeba i hodiny nebo i několik dnů, než povolí jejich výplatu, navíc vyžadují velice přesné vyplnění formuláře o člověku, který peníze posílá (adresa, jméno příjmení, telefon, mail, atd., což zvlášť u cizojazyčných jmen je velký problém- přepis cizích jmen (např. Hofman může být Hoffman, Hoffmann i Hofman a už je špatně,  atd..)

Výklad z fotografie

Pokud chcete přesný výklad při písemných pracích, výkladu po telefonu, Messengeru, WhatsAppu, a já vás osobně   neznám, potřebuji i vaši čerstvou fotografii obličeje, abych se na vaše energie mohla napojit. Pokud máte fotografii na facebooku, stačí, příp. možno poslat foto přes telefon jako MMS, přes WhatsApp, Messeneger nebo mailem. K výkladu potřebuji čerstvou fotografii (u písemných a telefonických výkladů)  nebo člověk, o kterém chcete něco vědět, sám – ale není to podmínka. Pokud máte aktuální fotografii vy nebo daná osoba na facebooku, stačí…ale…jestli je fotografie starší než rok, mohou na ní být zcela jiné energie (obzvlášť když se ptáte na zdravotní stav), nebo když  je na ní člověk velký asi jako špendlíková hlavička, lyžař v oteplovačkách, brýlích a čepici, máte sluneční brýle nebo pokrývku hlavy (čepici, klobouk, šátek, atd)…pak z fotografie nelze nic určit.

Výklad z fotografie provádím v současné době většinou v kombinaci s výkladem karet, ale lze i samostatně. Výklad z fotografie  je možné provést osobně ve věštírně, písemně mailem nebo Českou poštou, telefonem, po WhatsAppu, messengeru.
Cena výkladu z fotografie, ať samotná nebo kombinovaná s výkladem z textu, z karet, kyvadlem, atd., trvá v běžném rozsahu 60 minut a stojí 800,- Kč. Za každou započatou další hodinu si účtuji také podle minut – rozsahu 400, 500 až 800,- Kč. Při dotazu na jednu osobu do 20 min konzultace o ní, o ní a vztahu, atd. nebo 250 slov u písemných prací 400,- Kč, víc různých dotazů do 30 min 500,-Kč

Pomoc, energetické čištění a  odblokování duchovními metodami, SRT

Praktikuji duchovní metody, které jsem si za dobu svého působení sama vytvořila a které jsou souborem několika metod, zrovna tak, jako pracuje kineziologie nebo SRT a podobné systémy. Co se týká metody SRT – jsem celosvětově registrovaným praktikem metody SRT, absolvovala jsem  I. i  II. stupeň SRT. Diplom je k nahlédnutí na požádání při osobní návštěvě věštírny…

Metodou SRT se zabývám od roku 2005 (v ČR se praktikuje SRT zhruba od roku 2000)

Duchovními terapiemi, energetickým čištěním a odblokováním nebo metodou SRT pracuji nejčastěji na těchto oblastech:

– problémech s láskou a partnerstvím(chybějící partner (ka), nevhodný partner(ka), problémy ve vztahu)
– partnerských krizích(rozvod, rozchod, vážná nemoc, úmrtí, nevěra, domácí násilí)
– zdraví a tělesná i psychická kondice
– odstraňování prokletí, uhranutí, uřknutí, vlivů černé magie
– odstraňování závislostí(drogy, léky, alkohol, kouření, gamblerství, závislost na jídle, závislost na jiném člověku, na sexu, stolkerství, workoholismus, fobie)
– odstraňování psychických problémů (nepohoda, nespokojenost, psychické problémy, deprese, psychózy)
– odstraňování finančních potíží, zlepšení finančních příjmů, problémů v podnikání, finanční bezpečí
– pomoc v obtížných, vážných nebo krizových situacích v životě

– celkovém zlepšení a posunutí života na vyšší úroveň

– rychlé zlepšení psychické a fyzické kondice k podání maximálního výkonu(sportovci před zápasem, studenti ve zkouškovém období)

– odstraňování přivtělených entit, duší, uhranutí, uřknutí, kleteb, magie, apod., při problémech karmických, rodových, apod.

Prosím, pokud berete antidepresiva, antipsychotika, nebo se léčíte jinými alternativními metodami, ev. s vámi dlouhodobě pracuje další léčitel, přijímáte energie z léčivých přístrojů, atd., je lépe mne o tom informovat, protože to může ovlivňovat výsledky.

Koho neléčím:

  • osoby podnapilé nebo pod vlivem návykové látky
  • osoby, u kterých mi to není dovoleno (karma)
  • nepracuji a neléčím lidi, kteří pracují nebo se zabývají černou magií a podobnými systémy (woodoo, apod.)

Co k použití duchovní terapie nebo  SRT, její aplikaci na vás, potřebuji:

  • osobní  nebo telefonický kontakt s vámi, eventuálně při písemné formě jméno, příjmení, datum narození a fotografii obličeje, kvůli napojení na vaše energie. Pokud nechcete přijít přímo do ke mně osobně do věštírny,  nebo nechcete ani volat, pak potřebuji fotografii(jak má vypadat viz odstavec výš – o výkladu z fotky) a dále datum narození, jméno a příjmení.
    Pokud služby SRT objednávají rodiče pro dítě(např. zlepšení zdraví, soustředění, učení), od dětí starších 12 let požaduji i osobní souhlas dítěte s jejím použitím(metody) na nich  nebo s dalšími duchovními metodami, odblokováním, u dětí mladších 12 let souhlas jednoho z rodičů nebo zákonného zástupce. To platí i u osob nesvéprávných, v kómatu, v opatrovnictví, apod. Děti do 15 let pouze se souhlasem rodičů.
    Léčení nebo odblokování SRT stojí  900,- Kč/osobu (vyjímkou je čištění vztahu – 2 osoby (např. partneři)- jedna platba)

Placení metody duchovní terapie,  SRT

To samé jako je podrobně uvedeno výše u výkladu karet. Možnost složit peníze na účet, poštovní poukázkou C – Českou poštou, hotově ve věštírně…Platit je možno v Kč, EU, USD

Numerologie a nomenologie(jmenné rozbory), numeroskopy

Náš vesmír je tvořen vibrační energií, kterou lze vyčíslit a omezit na jednomístná čísla. Tohle je základ numerologie, duchovního nástroje, který nám může pomoct se přesně naladit na energii všeho a všech v našem životě.  Numerologie může pomoct získat lepší chápání toho, kým jste, a proč jste tady…

  • v současné době se již numerologií  a nomenologií zabývám pouze okrajově, v kombinaci s výkladem karet nebo jinou konzultací, samostatně celé rozbory už nedělám

Konzultace bez výkladu karet, poradna

Při konzultaci řeším většinou dotazy týkající se magie, prokletí, uhranutí, uřknutí, magických zásahů, snů, karmy osobní i rodinné, duší, rozhovorů s mrtvými, s anděly, dalšími bytostmi, atd. Dále hledání ztracených osob,  paranormálních  jevů a úkazů (strašení, atd.), i z fotografií, vyhledávání a odstraňování  problémů rodinné karmy, náhlých úmrtí, atd.

Konzultace do 20 minut stojí 400,- Kč, 30 minut 500,- Kč, 60 minut stojí 800,- Kč a je možná osobně, písemně, telefonicky mailem, dopisem Českou poštou, Whatsappem, messengerem.

Energetické diagnostikování budov, bytů, kanceláří, pozemků, vyhodnocení situace

Provádím po dohodě už tuto službu pouze na dálku z fotografie nebo plánů budov, nákresů. Vyhledávám geopatogenní i psychopatogenní zóny, energetické otisky po předchozích obyvatelích, škodlivé látky v budovách, např. radon, cítím i statiku budov(podloží), vodu,  poddolování, staré hřbitovy, rituální místa, eventuelně další možnosti, proč se v budově, kanceláři, pozemku necítíte dobře. Cena za diagnostiku je dle rozsahu bytu, domu, pozemku, u klasického bytu do 3+1 v panelovém domě je 900,- Kč, větší místa dle dohody. Z důvodu ztráty času na místa  už bohužel, osobně nejezdím.

Energetická ochrana osob, zvířat, majetku, budov, pozemků, automobilů, atd.

Na požádání provádím energetickou ochranu výše uvedeného, to znamená osob, zvířat, majetku, budov, pozemků, automobilů, úrody, atd. Cena dle rozsahu dle dohody od 900,- Kč

PROSÍM- než si objednáte jakoukoliv službu, bude dobré si v hlavním menu Důležitá upozornění (o etice výkladu, apod.)

Ke všem službám „naživo“  ve věštírně je třeba se objednat předem písemně, osobně, telefonicky. Výkladu dalších službách telefonem nebo Messengerem, WhatsAppem,  je třeba si dohodnout den a hodinu. Pokud budu mít volný termín, nebo se bude jednat o nutný případ, nebo budu mít volný termín, mohu vás vzít hned (prosím ne o půlnoci a ne pokud jste podnapilý(á) nebo po požití návykové látky).

Otevírací hodiny

Pracovní doba ve Věštírně Pythia, Šumavská ul. 17, Karlovy Vary, pro služby „naživo“ – osobně:

Pondělí – Pátek  8-18.00 hodin  na objednávku (pokud je volný termín hned)

Sobota                    8-13.00 hodin  na objednávku (pokud je volný termín, hned)

Neděle                  zavřeno

Státní svátky    zavřeno

Objednávky a dotazy telefonicky denně 8-20 hod (tel. 607 99 22 99 nebo 773 238 351)

mimo tuto dobu volejte pouze v nutných případech

Telefonní čísla, maily, adresa Messengeru, Facebooku a další v oddíle Kontakty.

Všechny služby „naživo“ trvají přibližně 60 min., nebo po dohodě i více.

Mimo  výše uvedenou otevírací dobu prosím jen vyjímečné případy

vaše

Táňa Labovská