Předpověď na pondělí

Předpověď na pondělí

Jez do polosyta…

Dnešní sestava čísel mluví o vítězství, na které jsme ale mohli tak dlouho čekat, že z něj už ani nemáme radost, nebo okolnosti vítězství nemusí být příjemné nebo to nakonec není asi to, co jsme chtěli. Dnešní plány stihneme splnit, peníze přicházejí v rozumné míře, zlepšuje se zdraví a tam, kde jsme potřebovali, jsme uspěli, i když možná trochu jinak, než jsme si představovali. Je možné, že pokud jsme úspěšně složili zkoušky, obhájili pozici, získali lukrativní místo, přestěhovali se do lepšího, napsali  skvělou knihu, všechny obrazy z prodejní výstavy jsou prodány, máme narozeniny, atd., bude se po nás vyžadovat oslava, zábava, dobré jídlo, pití…Na hraně je tu ale to, aby tyto smyslové požitky nepřerostly do přílišné dekadence, do přílišného požitkářství a smyslnosti, po kterém následuje přesycení. Dobré také nebude usnout na vavřínech a nic nedělat, opatrně při oslavách na přílišné bratříčkování, už zítra byste se mohli divit.

Partnerství: příjemné časy, jsme vůči sobě otevření, upřímní, srdeční. V případě, že jsme byli v neshodách, usmíření. I tady pozor na přílišné chtíče, nemírnost a poživačnost.

Zdraví: oslabení energie v oblasti dýchání, ramen, rukou. Zkuste kroužení rameny, uvolníte hrudník. Hluboce dýchejte, dech je život.

Astrometeo: všude klid, Měsíc ubývá.

Krásné pondělí, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂