Pelyněk černobýl

Pelyněk černobýl (Artemisia vulgaris)

Protože zítra bude Valpuržina noc (30.4.), která je známá čarodějnickými rejdy, ten, kdo by se chtěl ochránit, jedna z nejsilnějších magických bylin je pelyněk černobýl…
Pelyněk má ochranné vlastnosti. Často ho nosí šamané na ochranu ve svých váčcích. Je to jedna ze silných magických bylin, které odpuzují zlé duchy. Ti nemají rádi vůni pelyňku.
V ložnici se doporučuje zavěsit svazek pelyňku, můžete i na chodbě. I takový malý trs této byliny v domě chrání nejen před entitami, magickými útoky, ale také před hádkami a skandály, neštěstími a nehodami.
Prospěšné je i vykuřování pelyňkem ve všech místnostech 3x po směru hodinových ručiček, abyste vyčistili dům od negativní energie (začíná se u vchodu).
Ochranné vlastnosti pelyňku se zvyšují při ubývajícím Měsíci(takže zítra silný na 100%). A nejmocnější vlastnosti získává pelyněk v srpnu na Nanebevzetí Panny Marie. V této době nasbíraný pelyněk má nejen silné magické vlastnosti, ale také léčivé.
Pelyněk chrání dům a domácnost před magickými útoky, chrání člověka před uhranutím, uřknutím, závistí. Kousek pelyňku v kapse nás ochrání mimo domov – vše půjde snadno, bez problémů. Šťastný návrat domů.
Přidání pelyňku do koupele – odstranění cizí negativity ze sebe a nastavení svých myšlenek pozitivním způsobem.
Při dlouhé procházce si nasypte do bot trochu pelyňku – to má pozitivní vliv na pohodu a zdraví. Nošení pelyňku na těle zmírňuje bolesti zad.
Chcete vidět prorocké sny? Přispívá k tomu pelyněk v polštáři.
Pelyněk má pozitivní vliv na energii celého lidského těla, které harmonizuje a propojuje s přírodou.
Od pradávna používali mágové, šamani, čarodějové atd. pelyněk při svých různých rituálech a obřadech, používal se i k věštění.
Určitě ale, pokud jste psychicky labilní, máte psychické problémy, bude dobré vyhýbat se pelyňku, hlavně kouři z doutnajícího pelyňku. Nemuseli byste se potom cítit vůbec dobře.

Táňa