Předpověď na středu 21.4.2021

Předpověď na středu 21.4.2021

Změny? Změny!

Na cestě jsou změny, na to ukazuje dnešní energie Jsme na cestě, na odchodu a příchodu k novému, náš duchovní vývoj nás může postrčit na jiný level prožívání, více citlivý. Dnes se mohou hroutit stará přátelství i partnerské vztahy, můžeme dát výpověď nebo ji můžeme dostat, můžeme se rozhodnout přestěhovat. Můžeme změnit stanovisko a vidět věci, události a lidi z naprosto jiných úhlů. Z toho všeho pramení nejistoty, ale možná také víc samostatnosti a pokrok, záleží na našem přístupu k tomu, co se momentálně děje. Můžeme dělat nové plány,  mít nové možnosti, potkat nové přátele. V každém případě se některé jistoty mohou rozpadnout v prach. Potíže je třeba řešit, ne od nich utéci.

Partnerství, vztahy: vztahy, ve kterých jsou dlouhodobé potíže, se dnes mohou rozpadnout, nebo se můžete dohodnout, že si dáte na chvíli “pauzu”, což je střízlivější forma rozchodu do budoucna. Ve vztazích určitě dnes vítězí rozum nad srdcem. I v normálních partnerstvích mohou probíhat změny. Můžeme mít vůči protějšku větší odstup než jindy. Jestli dnes skončí starý vztah, brzy přijde nový.

Zdraví: oslabení energie v oblasti srdce, krevního oběhu a tlaku. Dostatečně pijte a nepřeceňujte své síly , víc odpočívejte.

Astrometeo: je porušeno geomagnetické pole Země, Slunce v klidu, Měsíc dorůstá

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂