Předpověď na středu 27.1.2021

Předpověď na středu 27.1.2021

Průlet branou

Středeční energie jsou o zakončování jednoho cyklu a začátku druhého. Něco končí a něco nového začne. Tomu odpovídá i zítřejší úplněk. Je to, jako když drak prolétne branou a záleží na nás, jestli branou prolétneme za zvuků fanfár a s potleskem okolí nebo zda se budeme ploužit po zemi sami. V každém případě by o průletu měli vědět ostatní a my bychom měli trochu zařvat, upustit síru a oheň, aby se o nás a o tom vědělo. Vždycky je možné najít způsob, jak svůj život obohatit a zlepšit. Nesvazujte se sami svými nevhodnými přesvědčeními (na to nestačím, to si nemůžu dovolit, apod.). Jestli jste ve svízelné situaci a nevíte jak z ní, poraďte se s někým nezávislým. Možná máte strach něco udělat nebo říct, protože si myslíte, že můžete udělat chybu. Ale kdo nic nedělá, ten taky nic nezkazí. Pusťte pochyby a nedůvěru, nic příliš nerozebírejte, netrapte se a konejte! A hlavně – ať jste slyšet!

Partnerství, vztahy:  nedostatek důvěry k protějšku, nedostatek otevřenosti, opatrnost. City a pocity máme příliš pod kontrolou. Upřednostňujeme rozum před city. Strach z nesprávného rozhodnutí, nesprávných slov, chyb. Jednání protějšku může dnes ovlivňovat někdo třetí a jeho názory a nápady(matka, milenka, apod.). U nových vztahů neochota riskovat.

Zdraví: oslabení energie v oblasti žaludku, sliznic, prsou, ženských orgánů. Těžká jídla, léky, které si ordinujete sami  a alkohol mohou dnes přinést komplikace.

Astrometeo: je geomagnetická bouře, Slunce klidné, Měsíc bude v úplňku ve čtvrtek.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂