Předpověď na úterý 26.1.2021

Předpověď na úterý 26.1.2021

Stůj zpříma

V úterý můžeme mít z důvodu, který nemusíme rozumem nalézt, pocity ohrožení, nedůvěry vůči druhým, děláme si předem ochranný krunýř. Jsme spíše uzavření a pokud nás bude někdo dráždit, půjdeme do boje. Když už se rozhodnete bojovat, postavte se pevně a zpříma a svůj boj dobojujte, nevzdávejte to ani neutíkejte z boje, mohli byste pak ztratit mnoho. Ostražitost a bdělost by dnes taky neměla chybět.  Důvodem jsou vzpomínky na minulé porážky a špatné zkušenosti. Ke změnám zaujímáme vnitřní odpor. Jsme víc podezřívaví, zjizvení z minulých bojů. Nevhodná doba k investicím, půjčkám, apod.. Na návštěvy dnes nechodit, neradím ani zapřádat dlouhé hovory po sítích, mohlo by skončit hádkou nebo nedorozuměním.

Partnerství, vztahy: i v této oblasti jsme dnes opatrní, uzavřenější, nálada spíše hádavá. V citové oblasti uzavřenost z důvodu obav ze zranění, zvlášť pokud už máme s partnerem(kou) nedobré zkušenosti. Můžeme mít pocit, že protějšek se chová nechápavě nebo urážlivě. U nových vztahů to nepůjde tak lehce, nejsme ochotni se druhému otevřít.

Zdraví: je oslabené trávení – žaludek, všechny sliznice, prsa. Opatrně s těžkými jídly a alkoholem.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je porušené, Slunce klidné. Měsíc se blíží k úplňku který bude ve čtvrtek,  ale jeho vliv už je možné pociťovat.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂