Předpověď na pondělí 25.1.2021

Předpověď na pondělí 25.1.2021

Loajalita, věrnost

Pondělí bude dnem regenerace, zotavování se ze špatných minulých období, emocionální bolesti jsou hojeny a překonávány. Ale ještě jsou možné výkyvy a změny v emocích, můžeme pociťovat, že než se vše dá znovu do pořádku, nebudeme se cítit úplně komfortně, ne zcela v pohodě. Je vhodná doba nebo možná probíhá dočištění starých nedorozumění, zraněných citů. Popřemýšlejte, jak moc jste v poslední době věrní sami sobě, svým názorům a přesvědčením, nepřizpůsobujete se příliš ostatním? Neodtahujete se od přátel a známých jen proto, že oni mají zrovna špatné období nebo je někdo u vás pomluvil? Neměňte staré přátele za nové. Můžete se setkat s někým z vaší minulosti, do života mohou přijít zpět dávní přátelé, kamarádi a známí.

Partnerství, vztahy: na protějšek dnes pohlížíme střízlivě a vůbec nic si nemalujeme, jsme racionální. U vztahů, které jsou dlouhodobě narušené, může dnes dojít k rozchodu, rozhodnutí o rozvodu. Zraněné city, jizvy, mohou dnes vyplavat na povrch a znovu bolet.

Zdraví: oslabení energie v oblasti dýchacích orgánů, ramenou.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je v klidu, Slunce též, Měsíc  se blíží k úplňku, jeho vlivy už od odpoledne můžeme pociťovat…

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂