Předpověď na čtvrtek 21.1.2021

Předpověď na čtvrtek 21.1.2021

Šance na dosah

Ve čtvrtek mohou přijít nové příležitosti, šance, nápady, kde budeme moci uplatnit svůj talent a zkušenosti. Blíží se větší prosperita, výdělky, zisky, uznání od okolí, prestiž. Ve všech možných oblastech dnes přichází změny k lepšímu. Důležité je postupovat prakticky a věci si zorganizovat, nedělat věci, jak nás napadnou bez ladu a skladu, také je dobré neztratit se v detailech, ale mít stále nad celým projektem nadhled. Můžeme se setkat nebo poznat někoho, kdo nám pomůže se dostat výš nebo bude mít dobrý nápad, návrh. Vždy je možnost se dnes nějak obohatit. Jestli to bude obohacení penězi, city nebo vědomostmi, ve všem je velká vyhlídka na úspěch. Využijte dnešní skvělé příležitosti, které nepadají z nebe každý den. Pozor ale na nenasytnost, lakotu, lenost, přílišnou bezstarostnost až naivitu. Také je jasné, že s nepoctivostí a podrazy nikdo daleko nedojde. Nepropásněte tyto dobré energie.

Partnerství, vztahy: dnes šťastné vztahy, trvalé vztahy se mohou hodně oživit, můžeme se vzájemně ve vztahu potěšit, oblažit. Může dojít k proměně vztahu k lepšímu.  U nových setkání šance na úspěch, pokud se nebudete vytahovat a přehánět, spěchat. Vztah musí vznikat postupně a mít solidní základy. To platí jak pro přátelství, tak partnerství.

Zdraví: oslabení energie v oblasti krku a šíje. V tyto dny noste šálu nebo šátek, ať na krk neprochladnete. Kloktejte Vincentku nebo čaj ze šalvěje.

Astrometeo: všude klidno, Měsíc dorůstá.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂