Předpověď na čtvrtek 14.1.2021

Předpověď na čtvrtek 14.1.2021

Plav po proudu

Ve čtvrtek bude třeba dávat pozor na přílišný spěch, který se nám může stát osudným. Příliš mnoho úsilí a chtění, kdy po něčem toužíme nebo chceme, aby se to už stalo, vás může  ochudit o to užít si to (a někdy i celé úsilí zničit). Prolétnete tryskem obchod, bezmyšlenkovitě tam naházíte “něco” k jídlu, abyste pak doma zjistili, že vám chybí základní potraviny? Berete první věc, co vidíte a koupíte ji v té kvalitě a za tu cenu, kterou obchodník chce místo toho, abyste se ještě porozhlédli jinde nebo porovnali? Vezmete první zboží, které vidíte, protože jste líní hledat? A zbylý čas využijete tak, že sebou plácnete  k televizi? A užili jste si to? Děláte věci jenom “jako”, protože si myslíte, že to tak má nebo musí být? Poodstupte trochu, udělejte si nadhled a užívejte si každou vteřinu vašeho života…Možná se snažíte ovlivnit výsledky, protože nevěříte, že si zasloužíte to nejlepší a to také dostanete. Naučte se být divák, nikoliv herec na jevišti a možná uvidíte věci trochu z jiného úhlu pohledu.

Partnerství, vztahy: i tady to chce nadhled. Vnímejte vědomě partnera, to, co si vzájemně říkáte, neokoukali jste se příliš a nevyměňujete si jen zkratky nebo na sebe nepoštěkáváte? U nových partnerství –  nic neuspěchejte, zjistěte si o protějšku všechno co jde a užívejte si namlouvání, nebuďte příliš hr…

Zdraví: oslabení energie v oblasti nohou od kolen dolů – lýtka, kotníky, křečové žíly a bérce, tomu věnujte v těchto dnech pozornost.

Astrometeo: všude je klidno, Měsíc je den po novu.

Krásný den, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂