Předpověď na úterý 13.10.2020

Předpověď na úterý 13.10.2020

Víra, vize, možnosti

Úterý nebude příliš jednoduché. Co se dá očekávat: je možné, že jsme v poslední době dali příliš na své city, emoce, snažili se pomoci druhým, protože nám to velelo naše srdce, smysl pro povinnost, soucit, empatie, atd…Možná právě proto dnes ukápne ta poslední kapka a pohár přeteče. Rozum zvítězí a pochopíte, že takhle nelze dál. Mohou přijít bolestná poznání, i když to nebude příjemný zážitek, je možné, že dnes budete chtít něco ukončit, možná vztah s rádoby “přáteli” a známými, kteří místo pomoci většinou škodili. Můžete se dozvědět, že vás někdo pomlouval, očerňoval, škodil, kde mohl, schválně sabotoval vaše nápady, poznatky, projekty. Mohli jste si myslet, že to je spojenec, ale zatím to byl skrytý nepřítel. Neváhejte dnes říct své manipulátorům, těm, kdo záměrně škodí nebo vás svou přílišnou potřebností obírají o čas, možná i prostředky a sami nevrací nic. Asi to bude chvíli bolet, jestli se s takovými lidmi rozejdete, můžete zažívat zklamání, bolest a lítost, ale věřte, že je to pro vaše dobro a uděláte místo kvalitním lidem, kterými se obklopíte v budoucnu…Věřte, že Vesmír se o vás vždy postará.

Partnerství, vztahy:  možná rozhořčení, drobné slovní přestřelky, něco se může komplikovat. Možná trochu ve vztahu vystřízlivíme. Dnes se můžete dozvědět, že vám vztah někdo nepřeje, závidí, snaží se vás rozeštvat. Někdo vám může říkat, že váš protějšek se k vám nehodí, protože je: malý, velký, hloupý, tlustý, starý, mladý, z jiné společenské vrstvy, chudý, ošklivý…atd…(doplňte si sami). Přitom on (a) sám (a) partnera nemá nebo žije ve zcela neutěšených poměrech. Můžete z toho mít vnitřní zmatek. Pamatujte si, že jen vy sami můžete vědět, jaký váš protějšek je, protože vy s ním sdílíte jeho život. Dnes je den stvořený na nešťastné zamilování se nebo na lásku, která bude muset být utajovaná…

Zdraví: citlivá bude oblast trávení, střeva a slinivka. Vhodné je v tyto dny dodat tělu dostatek vláknin, ořechy, semena.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce v klidu, Měsíc ubývá…

Krásné úterý, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂