Předpověď na víkend 12. a 13.9.2020

Předpověď na víkend 12. a 13.9.2020

Sobota 13.9.2020

Úklid

V sobotu máme dostatek sil a bude třeba trochu se porozhlédnout kolem sebe, zda se obklopujeme jen věcmi, které potřebujeme a které jsou aktuální. Zkontrolujte, jestli nemáte doma staré a poškozené věci, které se “ještě někdy na něco mohou hodit”, staré časopisy a noviny, hrníčky bez ucha, rozbité hodiny, stará CD, DVD, mrtvé knihy o kterých víte, že se do nich nikdy nepodíváte, suvenýry z dovolených nebo nechtěné dárky (sádroví jeleni, atd…), obuv a oblečení, které jste víc než 10 let na sebe nevzali nebo věci od lidí, se kterými jste se rozešli ve zlém a které vám je mohou připomínat. O dlouhodobém nepořádku a poházených a zaprášených věcech nemluvě. To platí i o úklidu v hlavě, je třeba chápat svět intuitivně, jasně a bez emocí. Nevyrovnanost, náladovost, špatné pocity, nízké sebevědomí a sebedůvěra nám určitě nepomohou. To samé platí o lidech ve vašem okolí, které už jste dávno přerostli a jen vás stahují zpět tam, kam nechcete, shazují vás, pomlouvají, závidí, dělají intriky a škodí… Všechno, co už nepotřebujete, ven!

Partnerství, vztahy:  je třeba vyvětrat i v této oblasti. Jestli něco v partnerství není v pořádku, jsou mezi vámi věci, které vám vadí, brzdí vás, příliš svazují a omezují, zkuste si o nich promluvit, vyřešit. To samé platí v širší rodině, příbuzenstvu. U nových vztahů – jednejte na rovinu, mluvte pravdu.

Zdraví: citlivé je trávení, hlavně oblast žaludku, také všechny sliznice, oblast prsou, vaječníků. Omete tučné a kořeněné potraviny a alkohol a léky, co si sami ordinujete.

Astrometeo: aktuální situaci najdete na: http://www.n3kl.org/sun/noaa.html

Neděle 13.9.2020

Trpělivost a růže

Neděle bude o spěchu a zvýšených vlivech karmy. Co to pro nás znamená?  Spěchat pomalu, v ničem se neunáhlit, což ale neznamená být zkostnatělí a konzervativní. Jen je třeba nic nedělat honem honem a halabala, ani nedělat důležitá rozhodnutí v rozčilení, naštvání, rozrušení, pod tlakem, ve stresu. Také to znamená být trpělivý, což je dnes vlastnost, která většině lidí chybí (nebo spíš už je vzácná). Vše se zrychluje, platby, dodávky zboží, rychlost aut, telefonů, počítačů…Ale cizí jazyk se za den nenaučíte a dítě se také za den od početí nenarodí. Jsou věci, na které si musíte počkat a jak se říká: “Trpělivost přináší růže”…Je třeba vidět věci v širším kontextu a vidět své budoucí potřeby v nadhledu a souvislostech, provázanosti s okolím, atd…Budete – li mít trpělivost a nebudete spěchat, očekávejte skvělou odměnu. Dělejte věci pomalu a rozvážně a pamatujte si, že to, co je vaše, k vám vždycky přijde…

Partnerství, vztahy: i tady platí to, co jsem napsala výše – klid, rozvaha, trpělivost, naslouchání druhému. Nehádat se, nedělat nátlaky na protějšek a nemanipulovat. U počínajících vztahů: nic neuspěchejte, dejte si čas dobře se poznat.

Zdraví:  stále je citlivé je trávení, hlavně oblast žaludku, také všechny sliznice, oblast prsou, vaječníků. Omete tučné a kořeněné potraviny a alkohol a léky, co si sami ordinujete.

Astrometeo: akatuální situaci najdete na: http://www.n3kl.org/sun/noaa.html

Krásný víkend, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂