Předpověď na úterý 8.9.2020

Předpověď na úterý 8.9.2020

Klamy a iluze

Úterní energie jsou velmi zvláštní. Mohou se nám dít neobvyklé věci, dávejte pozor na různá znamení, věty, symboly, sny. Je jen na vás, jestli se dnes necháte vodit za nos nebo vše jasně prohlédnete. Když budete dostatečně bdělí,  nikdo vás dnes neoklame, ať se snaží cokoliv skrýt, zamaskovat, odvést pozornost… Postranní úmysly druhých hned prohlédnete. Také popřemýšlejte, jestli v něčem neobelháváte taky sami sebe. Pokud chcete řešit důležité věci, asi to nepůjde rovnou a bez přemýšlení, vytvoření plánu. Dnes je lépe se nezviditelňovat a jednat potichu, třeba i oklikou. Den je dobrý na zabývání se duchovnem, magickou prací, alternativními způsoby života, stravy, meditacemi. Pokud dnes chcete řešit důležité nebo zásadní věci, řešte je až po západu Slunce (přibližně po 19.30 hod, ale přesně dohledáte v každém chytrém telefonu) Dnes dobře sledujte svůj majetek a své blízké.

Partnerství, vztahy: jestli něco není v partnerství v pořádku, dnes máte velkou šanci to uvidět, pocítit, přijít na to. Možná intuitivně pochopíte některé životní situace. Dnes určitě není dobrý den na zásnuby, svatbu, dohodu o společném bydlení, seznamování se, apod…

Zdraví: citlivý je krk, šíje, hlasivky, štítná žláza, mandle, krční páteř. Pozor na nachlazení. Při bolestech v krku kloktejte šalvějový čaj.

Astrometeo: všude klidno, Měsíc ubývá.

Krásné úterý, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂