Předpověď na středu 12.8.2020

Přátelé, omlouvám se za chybějící předpověď na úterý, ale stále jsem po včerejší bouřce už 24 hod bez vlastního připojení internetu, což se snažím řešit jak to jde…

Předpověď na středu 12.8.2020

Změna

Energie středy je zcela prostá. Nastává potřeba změn. Potřebujete větší svobodu, jet na dovolenou, novou práci, nové bydlení? Pak dnes je dobrý den na takové věci začít pomýšlet a plánovat. Pokud jsou prosté, začít je realizovat. Jestli jste přesvědčeni, že by to bylo obtížné a vy raději setrváváte z obavy(strachu) ze změn ve starých kolejích, pak ztěžujete život sami sobě. Staré zvyky a zajeté koleje jsou pohodlné, ale rutina ubíjí. Venku se nachází jiný svět, ve většině případů mnohem lepší nebo alespoň jiný. Nebraňte se novým zkušenostem a vykročte. Třeba pak budete litovat, že jste se tak dlouho odhodlávali. Uskutečněte svá přání teď.

Partnerství, vztahy: dnes oba partneři potřebují dostatek svobody, volnosti, rozlet. Nemusíte protějšku neustále dýchat na krk a vědět o každém jeho kroku. Jestli máte odlišné zájmy, nápady, či zrovna nemusíte partnerovy (partnerčiny) příbuzné, přátele, zkuste si realizovat den každý po svém…Ve skomírajících partnerstvích dnes může dojít k definitivnímu rozchodu.

Zdraví: oslaben je krk, hrtan, jícen, štítná žláza. Pozor na nachlazení z klimatizace…

Astrometeo: geomagnetické pole Země je v klidu, Slunce též, Měsíc ubývá…

Krásnou středu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂