Předpověď na středu

Předpověď na středu 5.8.2020

Realita

Ve středu můžeme očekávat  větší pohyb, rychlost, víc cestování nebo nutnost někam dojít, dojet, jít na návštěvu, atd…Očekávejte větší impulzivnost, panovačnost, rychlejší podráždění a vztek, ale i adrenalin. Budeme víc toužit po dobrodružstvích nebo po tom udělat něco riskantního. Možná v nějakých věcech, které očekáváte, nastane trochu zpoždění, nějaké komplikace nebo plány budete muset odložit. A tak najednou místo pocitu štěstí můžete zakoušet pesimismus nebo vám může ubýt sebedůvěra, berte to tak, že to tak má být…Nesoustřeďte se víc na to, že je sklenice poloprázdná než zpola plná. Nebuďte rozmarní, nafoukaní, přehlédnete slibné příležitosti. Přijměte pomoc, jestli jí potřebujete.

Partnerství, vztahy:  kvůli rychlým energiím a změnám raději  buďte upřímní, nenoste masku, nepřetvařujte se, na diplomatické kličky nebude dost času. Partnerství jsou v pohodě a šťastná. Motivují nás i společné úkoly s protějškem. Partner (ka) vás dokáže podržet, když to potřebujete. U nových setkání se dají očekávat spíše platonické vazby.

Zdraví: oslabená jsou chodidla, prsty u nohou a lymfa. Pečujte víc o nohy, noste pohodlné boty. Zkuste chodit bosi (ale v bezpečném terénu)

Astrometeo: geomagnetické pole Země je porušené, Slunce v klidu, Měsíc ubývá.

Krásnou středu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂