Předpověď na úterý

Předpověď na úterý 4.8.2020

Užij dneška

Oč v úterý půjde? Velkou měrou sklidíme, co jsme v posledních dnech zaseli, aneb, jaké programy jsme vložili a používáme, takové nám běží. Úterý je den, kdy bychom si měli dobře uvědomit, že každá vteřina, kterou jen tak necháme protéct mezi prsty, se nevrátí. Proto dělejte vše, jak nejlépe umíte, tady a teď. Nechte zbytečného odkládání věcí “na jindy”, až…až se budete cítit lépe, až nebude pršet, až bude protějšek dobře naladěný, až…Udělejte to teď. Nebo začněte. Naberte nový směr, dělejte věci jinak, jděte do neznáma. Buďte originál. Nepodřizujte se módním trendům nebo tomu, co si ostatní myslí, že je vhodné (nebo vhodné pro vás). Nenechte se vecpat do žádných šablon, které někdo vytvořil. Na co ale pozor: na nezodpovědnost, lehkovážnost, nedbalost, neplnění slibů a závazků, povinností.

Partnerství, vztahy: ve vztahu dnes může vzniknout menší chaos, něco se může přeskupovat, přeorganizovávat, krystalizovat, něco může být jinak. Vztah může být na začátku nové fáze. Pokud budete brát všechno s humorem a nebudete nic komplikovat, vše poběží skvěle. U seznamování – jde jen o flirt, ne životní perspektivu.

Zdraví: stále ještě oslabena oblast od kolen dolů, křečové žíly, bércová onemocnění, kotníky, tomu věnujte pozornost. Dlouho nesedět ani nestát.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je porušené, Slunce v klidu, Měsíc je den po úplňku.

Krásné úterý,  přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂