Předpověď na úterý

Předpověď na úterý 7.7.2020

Citlivost

V úterý dramaticky naroste citlivost, až do přecitlivělosti.  To platí i pro sklon k melodramatickému chování.  Mimořádně naroste intuice a léčitelské schopnosti, zájem o náboženství a duchovno, víru, filosofii, zdravý způsob života, ekologii, apod…  Také nás budou víc zajímat druzí a snaha jim pomoci. Úterní energie  budou mít ale i  zesílené karmické vlivy a zesílení sklonu k závislostem a obsesivnímu chování. Ženy se mohou víc brát o svá práva,  rovnoprávnost. Bude obtížné něco začít dělat, něčemu se věnovat a udržet si od toho správný nadhled. Věci nás mohou zcela pohltit. Také je  dobré znát míru pomoci druhým, aby nám zbyla síla také  na naše potřeby a povinnosti. Na co dávat pozor: na přehnanou kritičnost vůči druhým, na neodpouštění i toho nejmenšího prohřešku svému okolí (takové to: “To ti nikdy nezapomenu, že jsi…”, doplňte dle potřeby), na hazardní hry a pokoutní činnosti. Úplně nevhodný den pro cestování.

Partnerství, vztahy: naprosté nadoblačné výšiny a naprosté propady do pekla kvůli hloupostem, třeba jen kvůli jednomu křivému slovu, gestu, od protějšku. Plná oddanost partnerovi (partnerce) a neschopnost ublížit. Naprosto a zásadně nevhodný den na seznamování se, zasnoubení a vůbec už ne svatbu.

Zdraví: citlivé budou nohy od kolen dolů, takže zvýšenou péči věnujte křečovým žilám a onemocněním bérců. Dlouho nestůjte ani neseďte, ať krev proudí.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce jsou v klidu, Měsíc ubývá.

Krásné úterý, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂