Předpověď na čtvrtek

Předpověď na čtvrtek 18.6.2020

Serióznost

Čtvrtku vládnou seriózní, důstojné a vážné energie, odpovědnost. Proto dnes nedoporučuji si z někoho utahovat, žertovat, humor zůstane nepochopen a možná byste mohli někoho spíš naštvat. Když už by vás to nutilo vtipkovat, zkuste suchý anglický humor…Vzrůstá schopnost myslet a pochopit, rychle se orientovat, ale tím víc bude potřeba se zklidňovat a udržet psychiku v rovnováze a klidu. Energie je tak vysoko, že se můžete cítit bezdůvodně naštvaní, podráždění, neklidní, astmatici a alergici mohou pociťovat mírné zhoršení stavu díky psychice. Odpomoci těmto stavům jde jedině fyzickou prací nebo cvičením, meditací. Jestli máte možnost, nechte si dnes chvíli vysloveně pro sebe na místě, kde budete sami a budete mít možnost se zklidnit a zastavit trysk myšlenek a uspořádat si je. Jestli jste si dnešek nějak naplánovali, nenechte se od plánů odvést za žádnou cenu a vytyčte si i svoje území, hranice v chování druhých k vám. Jestli patříte k těm, kdo nedokáže odříct pomoc nikomu, nebo dělá druhým vrbu a probírá a řeší neustále cizí problémy, dnes si jděte  po svém. V oblasti financí platí přiměřenost, ani moc neskrblete, ani moc neutrácejte.

Partnerství, vztahy: vášeň, hloubka citů, potřeba rodinného bezpečí a zázemí, o tom je dnešek. Upřímnost, zásadovost a věrnost očekáváte od protějšku, ale jste schopni to samé dát. Pokud nemáte partnera (partnerku) nebo rodinu, najděte si spolehlivé přátele.

Zdraví: citlivý je stále krk, jícen, štítná žláza, mandle, hlasivky a krční páteř.

Astrometeo: geomagnetické pole Země je v klidu, Slunce též, Měsíc se blíží k novu, který bude v neděli, jeho vlivy už jsou od odpoledne možné cítit

Krásný čtvrtek, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂