Předpověď na sobotu

Předpověď na sobotu 16.5.2020

Citlivost

Sobota bude den, kdy se bude míchat romantika s praktičností a pragmatičností, pravděpodobně budete zvýšeně citliví až přecitlivělí. Velkou roli hraje dnes vzhled – takže lidé kolem vás budou lépe vidět, než slyšet. Snažte se vypadat co nejlépe, pomůže vám to. I když se můžete hlavou dotýkat hvězd, mějte nohy na zemi, snít je dobré, ale kromě toho si musíte plnit i své povinnosti a být v realitě. Konfliktům se vyhýbejte, jak to jen jde, protože díky zvýšené citlivosti by obě strany mohly střetnutí vnímat mnohem drsněji, než jaká situace doopravdy je. Dobrý den na domluvy s okolím,  ale věnujte pozornost tomu, ošetřete si věci tak, aby byly i náhradní alternativy, kdyby…byli ostatní nespolehliví, vypadla technika, někdo zapomněl, apod…Vyjadřujte se konkrétně a prakticky. Snažte se být k ostatním milí, vlídní a vstřícní. Dejte na své pocity.

Partnerství: něha až dětinskost. Staré křivdy, nedorozumění a bolesti v partnerství se vyrovnávají. Možnost se zamilovat.

Zdraví: citlivá jsou chodidla, prsty u nohou a trávení. Pozor na alkohol, obzvlášť teď, když se otevřely zahrádky v restauracích, mohlo by nedobře dopadnout.

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce v klidu, Měsíc ubývá.

Krásnou sobotu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂