Předpověď na středu

Předpověď na středu 22.4.2020

Zblízka

Ve středu bude dost situací, na které se máme podívat víc zblízka, něco nám bude strčeno až pod nos a umožní pak něco v životě pochopit, zlepšit, vzít si poučení. Zítra ráno bude novoluní a to má na dnešek také velký vliv.  Mohou se dít věci a události, kdy budete muset sebrat svoji  vnitřní sílu a udržet si víru, že jste dost pevní a silní na to vše v pohodě zvládnout. Pocit bezmocnosti a oběti, stěžování si, opusťte a bojujte. Někdy je ale lepší než bojovat čelem, řešit věci hrubou silou, raději být diplomat a dobýt věci tak trochu oklikou, obejít to, o čem si myslíte, že se nedá zvládnout, buďte chytří jako liška. Nepochybujte o sobě, spolehněte se na sebe, nenechte se zastrašovat, vytlačovat, odstrčit. Nikdo nemá právo vás soudit nebo vám říkat, jak máte žít.

Partnerství, vztahy:  nejistota a pochyby o sobě i o partnerovi nejsou na místě. Nepoddávejte se pocitům nejistoty, strachu o partnerství. Závislost na protějšku dnes dobře uvidíte z jiného pohledu, možná vám to dá pochopit situace, která se odehraje.

Zdraví: stále je citlivá hlava a všechny orgány v ní. Zkuste něco na zlepšení paměti, třeba křížovky, různé kvízy, apod…

Astrometeo: geomagnetické pole Země i Slunce jsou v klidu, Měsíc se blíží k silnému novoluní, které bude ve čtvrtek brzy ráno.

Krásnou středu, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂