Předpověď na neděli

Předpověď na neděli 8.9.2019

Rovnováha

Dnešní den prověří, jak to máme s dáváním a braním a všechny dysbalance se vyrovnají. Budeme mít větší smysl pro společenství, budeme víc velkoduší, štědří, budeme slyšet na charitu. Očekávat se dá zvýšení příjmů, dobré smlouvy a dohody, nečekané dary, můžeme z něčeho profitovat, dostat pozornost, peníze navíc, odměnu. Je třeba si dnes udělat pořádek ve finančních záležitostech. Jestli víte, že někdo v okolí potřebuje pomoci, nepromarněte příležitost. Buďte laskaví a soucitní. Nebojte si ale říct o to, co chcete vy a naslouchejte, co potřebují ti druzí. Kdo nemá peníze na to, aby přispěl třeba na nějaký útulek pro zvířata ve vašem okolí, může nabídnout pomoc rukama, hlavou, nabídnout své znalosti, profesionální pomoc (třeba opraví v útulku dveře, okna, vytře, nakrmí, atd..). No a kdo jen bere, je příliš potřebný a nic nevrací, ten se bude dnes muset nad sebou zamyslet a trochu svoje chování přehodnotit…

Partnerství, vztahy: v případě sporů v poslední době se dá očekávat uklidnění. Ve fungujících vztazích klidný a vyrovnaný den, možná půjdete do společnosti. Možná ale ve vztahu jeden jen dává a druhý bere, tam se misky vah mohou dnes zcela převážit a takové vztahy dnes mohou dojít ke svému konci. Někde zase může jeden z partnerů nahrazovat svou přítomnost a pozornost penězi, dary, hmotnými statky. Nové vztahy se slibně budou rozvíjet.

Zdraví: oslabení energie v oblasti  kostry, svalů, vazů, kloubů…je celkově menší pohyblivost a je třeba víc  dbát na správné držení těla.

Astrometeo: všude klid, Měsíc přibývá.

Krásnou neděli, přátelé 🙂

vaše Táňa 🙂